Kökten, 'Turizme Canlılık Kazandıracağız'

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında çarşı esnafını ziyaret etti. 

  • 344

Kökten, 'Turizme Canlılık Kazandıracağız'

Ekibi ile dükkanları tek tek dolaşan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, hayırlı işler temennisinde bulundu. Sorunları dinleyen Başkan Adayı Kökten, turizme yönelik projelerini de anlattı. Fethiye’nin kalkınması adına turizme canlılık kazandıracaklarını belirten Kökten, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti. 

Kökten, 'Turizme Canlılık Kazandıracağız'

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Çarşı esnafımızı ziyaret ettik. Turizm sezonu öncesi isteklerini ve beklentilerini konuştuk. En önemli konulardan bir tanesi Ölüdeniz dolmuş hattının çarşı içerisinden geçmesiydi. Konuyla ilgili ciddi bir rahatsızlık var. Biz önümüzdeki 1 Nisan tarihi itibariyle esnaflarımız ile birlikte bir araya gelerek, güzergahlar ile ilgili istişareler yapacağız. Sorunu yakından biliyorum. Ölüdeniz’den dolmuşa binen turistler, Yeni Camii’nin yanındaki duraktan indiği zaman, Fethiye bu mu deyip minibüse tekrar geri dönüyor. Dolayısıyla bizim bu sorunları çözmemiz gerekiyor. Buradaki esnafımızın daha iyi kalkınması gerekiyor. Şehrimizin içindeki kale ile ilgili değerlendirmelerde bulunuyoruz. Kültür turizmi ile ilgili şehrimizin içindeki kalenin restorasyonu yapılır ve turizme kazandırılsa; canlılık sağlanmış olur. Daha iyi ekonomik şartlara ulaşabiliriz. O yüzden bu duygu ve düşünceler ile önümüzdeki 1 Nisan tarihi itibariyle çalışmaya başlayacağız” dedi.

Kökten, 'Turizme Canlılık Kazandıracağız'

Bakmadan Geçme