Kökten'den Kaymakam'a teşekkür

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten 9 gün sürecek Kurban Bayramı tatili boyunca Fethiye'de bayramın rahat, huzurlu ve güvenli bir şekilde geçmesini sağlamak amacı ile yapılan Kurban Bayramı Turizm Önlemleri Koordinasyon Toplantısı'nda alınan kararlardan dolayı Fethiye Kaymakamı Alper Balcı'ya teşekkür etti.

  • 970
Kökten'den Kaymakam'a teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye 9 gün boyunca sürecek Kurban Bayramı tatiline hazırlanıyor. Cuma Günü mesai bitiminde başlayacak olan tatil boyunca Fethiye’de tatilin rahat, huzurlu ve güvenli bir şekilde geçmesini sağlamak amacı ile Fethiye Kaymakamı Alper Balcı Başkanlığı’nda Kurban Bayramı Turizm Önlemleri Koordinasyon Toplantısı düzenlendi. Toplantıda tüm okul bahçelerinin otopark olarak kullanıma açılmasına, trafik denetimlerinin artırılması ve özellikle çift sıra parkın engellenmesine, turizm komisyonunca oluşturulacak 3 denetim ekibiyle turizm işletmelerinin bayram tatili süresince denetlenmesine, Fethiye Çarşı bölgesi ve Ölüdeniz’de bulunan otel ve esnaflara ait araçların otel önü ve yol üzeri park alanlarını kullanmamaları, mümkün olduğunca toplu taşıma araçlarının kullanılmasının sağlanmasına karar verildi. Ayrıca toplantıda Ölüdeniz ile ilgili olarak ta Kumburnu Tabiat Parkı içerisinde bulunan otoparkın kapanış saatinin saat 20:00’den, 24:00’e kadar uzatılmasına, Ölüdeniz Arıtma Tesisinin yanında bulunan ve mülkiyeti hazineye ait olan boş alanın otopark olarak kullanılmasına, Ölüdeniz’de tur düzenleyen seyahat acentelerine ait tur ve transfer araçlarının (otobüs/minibüs) yol üzerindeki park alanlarını kullanmamaları, Fethiye Belediyesine ait ücretsiz park alanına yönlendirilmesi kararları alındı.
“YENİ OTOPARK SAHALARININ EN AZINDAN BAYRAM SÜRECİNDE AÇILMASIYLA TRAFİK KISMEN DE OLSA RAHATLAYACAK”
Alınan bu kararlarla ilgili olarak değerlendirmede bulunan Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten açıklamada bulundu. Kökten yaptığı açıklamada Kaymakam Balcı’ya teşekkür ederek. “Ölüdeniz ile alınan kararla ilgili yeni otopark sahalarının en azından bayram sürecinde açılmasıyla trafiğin kısmen de olsa rahatlayacağını düşünüyorum. Kumburnu için, Kumburnu Otoparkının akşam saat 24.00’a kadar açık kalmasıyla, aynı zamanda arıtmanın yanındaki boş alanın bayramda tekrar otopark olarak kullanılmasıyla, sonrasında Ölüdeniz’de belediyemize ait ücretsiz otoparka insanların yönlendirilmeleriyle alakalı alınan kararlarla ilgili mutluyuz. En azından trafiğin daha rahat olacağını düşünüyoruz. Bunun yanında ben kendim de bizim buradaki esnaf arkadaşlarımızdan ricam bayram döneminde yukarıdaki ücretsiz otoparkı kullanırlar ve kısa mesafedeki iş yerlerine giderlerse onların da bize katkıda bulunacağını düşünüyorum. Yukarıdaki otoparkı kullanmalarını rica ediyorum. Bayram döneminde bu trafik sorununa bir nebze olsa çare olur diye düşünüyorum‘’ dedi. Kökten'den Kaymakam'a teşekkür
“REZERVASYONLAR DOLU GÖZÜKÜYOR”
Otellerin durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kökten ‘’ Rezervasyonlar dolu gözüküyor şuanda. Mutlaka bir yoğunluk olacak. Yerli turistimiz ve gurbetçi misafirlerimiz de ağırlıklı gözüküyor. O yüzden araç trafiği ve otellerdeki dolulukların yüzde yüze ulaşacağını düşünüyorum. Tüm Fethiye’mizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. İyi bayramlar diliyorum’’ dedi.

Bakmadan Geçme