KOÇ, 'FETHİYE'Yİ UZUN YILLAR SÜPER LİGDE GÖRMEK İSTERİZ'

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ING Basketbol Ligi'nin 3. haftasında İstanbul'da lig lideri Fenerbahçe Beko'ya konuk oldu. Fethiye temsilcisi maçtan 113-74 mağlup ayrıldı. Müsabakanın en skorer oyuncusu 30 sayı kaydeden LH Fethiye Belediyesi oyuncusu Abu Abdul Malik oldu.

  • 1816
KOÇ, 'FETHİYE'Yİ UZUN YILLAR SÜPER LİGDE GÖRMEK İSTERİZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Lokman Hekim Fethiye Belediyespor yöneticileri maçın devre arasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan ile samimi bir sohbet gerçekleştirdiler. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a ve Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan’a Fethiye Belediyesi tarafından hazırlanan birer hediye setini hediye eden Fethiye Belediyespor yöneticileri, kendilerini Fethiye’de ağırlamak istediklerini belirttiler.

FETHİYE’NİN BAŞARILI OLMASINI İSTERİZ
Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan, Fethiye’de geçen yıl salonda yakalanan ambiyansın çok güzel olduğununu dile getirdi. Onan, şu an için salonlara Kovid-19 salgını nedeniyle seyirci alınamamasından kendilerinin de memnun olmadıklarını, fakat en kısa zamanda kısıtlı sayıda da olsa maçlara seyirci alınmasını arzu ettiklerini, Fethiye’ye en kısa zamanda bir basketbol maçı izlemek üzere geleceğini ifade etti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamasında, “Zaten sık sık Göcek’i ziyaret ediyorum. Bu defa 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sırasında Göcek’te olmayı planlıyorum. Bu ziyaretimde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı da ziyaret etmek istiyorum. Fethiye’nin Süper Lig’e çıkmasına biz de çok sevindik. Bu tip cesur takımlara sahip çıkılması ve desteklenmesi gerekiyor. Biz de Fenerbahçe olarak Fethiye’ye destek olmaya hazırız” dedi. 

Bu arada, maçtan önce, Fenerbahçe kulüp personeli tarafından LH Fethiye Belediyespor çalışanlarına salon gezdirilerek, ses sistemlerinden soyunma odalarına kadar salonun işletim sistemi hakkında bilgi verildi.

BU HAFTA RAKİP GALATASARAY
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor bu hafta sonu Beşkaza Spor Salonu’nda Galatasaray Doğa Sigorta’yı konuk ederken, 5. haftada OGM Ormanspor ile Ankara’da karşılaşacak.
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor-Galatasaray Doğa Sigorta maçı bu Cumartesi günü saat 15.15’te oynanacak.
 

Bakmadan Geçme