Klima alırken dikkat!

Fethiye ve çevresinde soğuk hava etkili olmaya başlarken klima satışlarında da önemli ölçüde hareketlilik yaşanıyor. Klima satan firmalar çeşitli kampanyaların yanı sıra 12 aya kadar taksit imkanı da sunuyor. İklimsa Fethiye Klima servisi yöneticisi Şevki Arıcan klima satın alırken dikkat edilecek hususları anlatıp klima satışlarında uzun taksit imkanları sunduklarını da belirtti.

  • 1881
Klima alırken dikkat!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Soğuk hava Fethiye ve çevresinde etkisini sürdürürken ısınma ihtiyacını klima ile sağlamak isteyenler şu günlerde klima çeşitlerini ve özelliklerini araştırıyor. Klima satıcılarında kalite ve ekonomik fiyatlar üzerine araştırma yapan vatandaşlar klima alırken bazı özelliklere de dikkat etmek zorunda kalıyor. Klima fiyatları kapasite ve markaya göre 2 bin 500 TL’den başlarken kimi markalarda 12 aya kadar taksit imkanı da sağlanıyor. İklimsa Fethiye servisi yöneticisi Şevki Arıcan; özellikle kış mevsimine başlarken ev ve iş yerlerindeki klimaların temizlik ve bakımlarının mutlaka yapılması gerektiğini belirtti. 
Arıcan; ‘Kış mevsimi dolayısıyla klima bakımlarımız ve yeni montajlarımız devam ediyor. Klima fiyatları marka ve kapasiteye göre 2 bin 900 TL’den 11 bin TL arasında değişmektedir. Klima alırken enerji tasarruflu ve ulaşılabilir bir servis ağına sahip olduğu göz önünde bulundurulmalıdır.Satış sonrasında da gerekli hizmetlerin sunulacağı bir yerden alınmasını tavsiye ediyoruz. Piyasa koşullarında kredi kartına 4-5 taksit yapılırken, İklimsa olarak 12 ay taksit imkanı sunuyoruz. Klimaların yaz ve kış geçiş bakımları yetkili bir servis tarafından yapılmalıdır. Bu bakımlar performans ve elektrik tasarrufu için büyük önem taşımaktadır’ dedi. 
İTİBAR EDİLMEMELİ
Arıcan; klima bakım ve servis işlemlerinin mutlaka Fethiye’den bildik servisler tarafından yapılmasının önemini vurgulayarak; ‘Telefonla dışarıdan servis hizmeti verdiklerini belirtenler gelip klimalara zarar vererek dönerken vatandaşın parasını da alıyorlar. Bu tür telefonla arayan servis olduğunu iletenlere itibar edilmemelidir’ dedi.

Şevki Arıcan; ‘Telefon ile vatandaşları arayanlar oluyor, bunlara itibar edilmemesini istiyoruz. Sabit servislere bakım yaptırmanız hem cihazınız hem de bütçeniz açısından önem arz etmektedir. Bakım yaptıklarını öne sürerek, klimalara zarar veriyorlar. Piyasada ucuza satılan ürünlerde bulunmaktadır fakat bunlar da uzun vadede masrafa sebep olmaktadır. Pahalı da değil ama kaliteli klimaların tercih edilmesinde fayda var’ diye konuştu. 

Bakmadan Geçme