'Kızılbük Thermal Wellness Resort'

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yer alan devre mülk projesi, kendine özel koyları, termal suları ve kızıl kumlarıyla Türkiye'ye termal wellness konseptini sunuyor.

  • 2284

Sinpaş’ın 47 yıllık tecrübesini turizm alanına taşıyarak kurduğu Kızılbük GYO’nun ‘Kızılbük Thermal Wellness Resort’ projesi Türkiye’yi 4 mevsim devre mülk tatili ile tanıştırıyor. Thermal wellness konseptiyle ayrışan proje, benzersiz sosyal donatılarla tatil anlayışına yeni bir soluk kazandırıyor.
Kızılbük, şifa kaynağı suları ve doğasıyla, Marmaris'in en eşsiz koylarından İçmeler Kızılkum Bölgesi’nde yer alıyor.  Benzersiz bir uyumla bir araya getirilmiş, tekne konseptinden esinlenerek tasarlanmış, lüks mobilya, ankastre, mutfak ve banyo gereçleriyle donatılmış, ihtiyaç duyulacak her şeyi içeren devre mülkler Sinpaş güvencesiyle ömür boyu tatil yapma imkanı sunuyor. 
Kızılbük GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, proje hakkında şu bilgileri verdi:
"Bölgeye yatırım yaptığımız ilk andan itibaren arazi üzerinde fizibilite çalışmaları gerçekleştirdik. Marmaris, Türkiye'nin en eşsiz koylarının yer aldığı ve eskiden beri şifalı içmeleriyle tanınan bir belde. Bugünkü ‘İçmeler’ yöresi de ismini bu şifalı sulardan almış.  Yaklaşık 2.000 yıl geriye gittiğinizde çok kadim Bizans döneminden kalan termal şifalı su kaynakları var. Kendi sahamız içerisinde Türkiye'nin en önemli termal kaynaklarından birine ulaştık. Kızılkum’dan çıkan termal su 4.797 mg/L mineral değeri ile Türkiye’nin en şifalı kaynaklarından ve birçok hastalığa da iyi geldiği biliniyor. Termal turizm ve deniz tatili deyince, özellikle aile tatili konseptinde tatil yapmak isteyenler için nitelikli tesisler bulunmuyor. Olan birkaç adet tesiste, çok yüksek fiyatlarla hizmet veriyor. Akdeniz ve Ege Denizi'nin kavuştuğu bu özel noktada yer alan projemizle tatilcileri devre mülk tatil anlayışıyla tanıştırmayı planlıyor, bölgede bir değer ve istihdam sağlamayı hedefliyoruz." dedi.
Sezonluk değil yıl boyu tatil imkanı sunacağız!
Mahmut Sefa Çelik şöyle devam etti:
"Thermal wellness konseptiyle şekillenen devre mülk projemizi; akıllı yatırım arayışında olan, kaliteli tatil beklentisine sahip, spora ve aktif yaşama ihtiyaç duyan, herkesin eğlenebileceği, dinlenebileceği, sağlık bulabileceği ve her yıl gelmeyi arzu edeceği şekilde tasarladık. Üstelik bu tatil imkanını, termal konseptimizle, sadece sezonluk değil tüm yıl boyunca ailelere sunuyoruz. Hedefimiz, kriterleri uluslararası standartlarla belirlenmiş Kızılbük projemizi, turizm ve gayrimenkul dünyasında örnek proje olarak hayata geçirmek” dedi.
Yatırımcısına kazanç sağlayan devre mülkler 
Devre mülk sistemi ile tatil anlayışının günümüzde çok avantajlı hale geldiğini de ifade eden Çelik, projenin yatırım potansiyelini; "Bir mülke tamamen sahip olmanın getireceğinden daha az finansal riskle 'ev konforunda' garantili bir tatil sunuyoruz. Satış ve tüm hakları Kızılbük GYO güvencesiyle gerçekleşen proje, makul fiyatlarla gayrimenkul sahibi olma fırsatı sağlıyor. Ünitelerin belirlenmiş dönemlerdeki kullanım ve mülkiyet hakkı mülk sahiplerine verildiği için ileride kiralama ve satma imkanıyla yatırımcısına kazanç sağlayabiliyor. Bu özellikleriyle de eşsiz konumdaki üniteler, son zamanların en karlı yatırım aracı olarak öne çıkıyor." sözleriyle değerlendirdi.
4 Mevsim tatil imkanı!
Yıl boyunca sıcak ve ılık havaların seyrettiği Marmaris’te 9 ay boyunca yaz tatili fırsatları sunan proje diğer aylarda sağlık kaynağı termal tatili fırsatı veriyor. 1.667 adet devre mülkün bulunduğu projede aynı zamanda yaklaşık 34.250 m² büyüklüğünde 5 yıldızlı bir otel, yaklaşık 9.870 m² büyüklüğünde projeye özel alışveriş alanı, Convention Center, açık ve kapalı alanları barındıran 1.200 m2 ana restoran, 390 m2 lobi teras alanı, 7.485 m2 alana sahip termal wellness merkezi, spor alanları, ticari alanlar, termal SPA, 10.500 m² büyüklüğündeki dev Aqua ve Macera Park, uzman antrenörler eşliğinde doğa sporları, orman içi trekking parkurları ve keyifli su sporları çocuklarıyla tatil yapmak isteyen ailelerin cazibe merkezi haline gelecek. Ayrıca termal tatilin vazgeçilmezleri olan Klasik Türk Hamamı, Buhar Odası, Termal Havuzlar (sıcaklığı 36-38°C ve 40-42 °C arasında değişen ve tedavi imkanı veren), VIP Termal Aile Banyoları, Tuz Odaları, Aqua Park Fitness, Sonsuzluk Havuzu, Çocuk Havuzu ve Güneşlenme alanları projenin diğer öne çıkan lüks detayları arasında yer alıyor.
Karayolu, Denizyolu ve Havayolu ile ulaşım kolaylığı 
Türkiye’nin en gözde tatil lokasyonlarından biri olan Marmaris İçmeler’de, Ege ve Akdeniz’in buluştuğu noktada, büyüleyici orman ve deniz manzaralarına sahip 4 eşsiz koyuyla Kızılbük Wellness Resort, doğayla bütünleşmiş bir konumda yer alıyor. Bölgeye ulaşım karayolu, havayolu ve denizyolu ile sağlanabiliyor. Kızılkum Marmaris merkeze 20 dakika, Dalaman Havalimanı'na 1,5 saat, Milas Bodrum Havalimanına 2 saat uzaklıkta bulunuyor. Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Datça ilçeleri arasında feribot seferleri de mevcut. 

'Kızılbük Thermal Wellness Resort'
'Kızılbük Thermal Wellness Resort'
'Kızılbük Thermal Wellness Resort'
'Kızılbük Thermal Wellness Resort'
'Kızılbük Thermal Wellness Resort'
'Kızılbük Thermal Wellness Resort'
'Kızılbük Thermal Wellness Resort'
'Kızılbük Thermal Wellness Resort'

Bakmadan Geçme