KIZILAY FETHİYE ŞUBESİ, KURBAN BAĞIŞLARINI BEKLİYOR

Türk Kızılay Fethiye Şubesi Kurban bağışlarını bekliyor. Türk Kızılay'ı Fethiye Şube Başkanı Burhanettin Tuna, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte göreve seçildikleri günden bu yana yaptıkları faaliyetler ile ilgili olarak bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Tuna açıklamasında Türk Kızılay Fethiye Şubesi olarak Kurban bağışına talip olduklarını belirterek, ''İhtiyaç sahibi ailelerin sofralarını yıl boyu bereketlendirsin istiyorsanız, Kurban bağışlarınıza talibiz'' dedi.

  • 3151
KIZILAY FETHİYE ŞUBESİ, KURBAN BAĞIŞLARINI BEKLİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Kızılay Fethiye Şube Başkanı Burhanettin Tuna, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçildikleri günden bu yana gerçekleştirdikleri faaliyetler ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Yaklaşan Kurban bayramı öncesi Türk Kızılay Fethiye Şubesindeki değerlendirme toplantısında açıklamalarda bulunan Tuna, ''Yurt için kurban bedeli 850, yurt dışı kurban bedeli 725 TL olarak belirlenmiştir. Kurban vekaletlerinizi Fethiye şubemizin 614 39 27 ve 0542 470 52 63 nolu telefon numaralarını arayarak bizzat Kızılay ofisimizi ziyaret ederek yardım ve bağışlarınızı yapabilirsiniz'' dedi.
Tuna, veren el haline gelmek istediklerini kaydederek; Ramazan ayı boyunca şubeye 60 bin TL civarında fitre, zekat ve nakdi yardım bağışında bulunulduğunu, Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara 252 gıda kolisi yardımı yapıldığını, nakdi yardıma muhtaç 80 aileye 300'er TL, İşletme Fakültesinde okuyan 150 öğrenciye 13 akşam iftar yemeği, ihtiyaç sahibi 243 aileye kıyafet, bin 800 kişiye yine iftar yemeği verildiğini söyledi. Türk Kızılay Fethiye Şube Başkanı Burhanettin Tuna, ''
Ramazan Bayramından sonra tespit edilen ihtiyaç ve yoksul ailelere 888 adet kıyma ve kavurmadan oluşan konserve dağıtıldı. Seydikemer ilçesi Bayır Mahallesi İlköğretim Okulunda okuyan 110 öğrenciye giysi ve kumbara dağıtıldı. Ayrıca ilçemizde bulunan bazı İlköğretim, Ortaokul, Kur'an Kursu ve Yaz kursu öğrencilerine kumbara dağıtımı yapıldı. 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla Beşkaza Meydanı'nda 15 Temmuz Şehitleri başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için stant kurularak yiyecek içecek ikramında bulunuldu. Allah nasip ederse önümüzdeki günlerde Kurban Bayramını idrak edeceğiz.Türk Kızılay Ülkemizde ve dünyanın değişik coğrafyalarında 51 ülkede vekaletinizi verdiğiniz kurbanlarınızı kesip yoksul ve muhtaç ailelere dağıtımını yapacaktır. Kesilen kurbanlarınızın ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarını yıl boyu bereketlendirsin istiyorsanız Kurban bağışlarınıza talibiz.Yurt İçi Kurban Bedeli 850 TL, Yurt Dışı Kurban bedeli 725 TL olarak belirlenmiştir. Kurban vekaletlerinizi Fethiye Şubemizin 614 3927 ve 0(542) 470 5263'nolu telefon numaralarını arayarak veya Kızılay ofisimizi ziyaret ederek yardım ve bağışlarınızı yapabilirsiniz'' diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme