Kızılay'dan Dudu teyzeye yardım eli

Karaçulha Mahallesi'nde kimsesi olmayan ve kerpiç tek oda bir evde yaşayan 68 yaşındaki Dudu Kökçü'ye ilk yardım eli Kızılay Fethiye Şubesinden uzatıldı.

  • 1404
Kızılay'dan Dudu teyzeye yardım eli
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal medyada yer alan habere duyarsız kalmayan vatandaşlar, Dudu teyzenin yaşam mücadelesine duyarsız kalmadı.Kızılay Fethiye Şubesi ekipleri de harabe durumdaki eve giderek, gerekli incelemelerde bulundular. 68 yaşındaki Dudu Kökçü’ye ilk tespitlerinde gıda yardımını ivedilikle ulaştıran Kızılay Fethiye Şubesi görevlileri, Dudu teyzenin daha sağlıklı ve daha huzurlu bir yaşam sağlaması için gerekli çalışmaları başlattıklarını ifade ettiler. 

Kızılay Fethiye Şubesine ve hayırsever vatandaşlara teşekkür eden Karaçulha Mahallesi Muhtarı Mustafa Gizli, “ Dudu Kökçü ninemizin zorlu yaşam koşullarını sosyal medyada herkes gördü. Kızılay Fethiye Şubesi yetkililerimiz harabe durumdaki eve gelerek incelemelerde bulunup, notlarını aldılar. İlk etapta gıda yardımında bulundular. Amacımız Dudu ninemizin kalan ömrünü daha sağlıklı bir ortamda geçirmesi. Yardım etmek isteyen başka hayırseverlerimiz olursa da bana ulaşsınlar. Ben o hayırsever büyüklerimizi Dudu teyzemin evine götürür ve onunla görüştürürüm” dedi.

Bakmadan Geçme