Kitaphane'den Anlamlı Kampanya

Fethiye Sahaf Basın Yayın Dağıtım bünyesindeki Kitaphane Kitabevi, Öğretmenler Günü dolayısıyla anlamlı bir kampanyaya imza attı. 30 Kasım tarihine kadar kitap alışverişi yapan tüm Milli Eğitim çalışanlarına yüzde 30 indirim uygulanıyor.

  • 2162
Kitaphane'den Anlamlı Kampanya
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan, Cumhur Durmaz’ın işletmeciliğini yaptığı Kitaphane Kitabevi, Öğretmenler Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği kampanya ilgi ile karşılandı. Milli Eğitim çalışanlarına burada yaptıkları alışverişlerde yüzde 30’luk bir indirim yapılıyor. 30 Kasım tarihine kadar devam edecek kampanyanın, tüm öğretmenler tarafından büyük ilgi gördüğü ifade edildi. 

Konu hakkında açıklama yapan Fethiye Sahaf Basın Yayın Dağıtım Kitaphane Kitabevi Sahibi Cumhur Durmaz, “24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında 30 Kasım Cumartesi gününe kadar Milli Eğitim personeli olan herkese yüzde 30 indirim kampanyamız devam ediyor. Bu anlamlı çalışmamızı bir gün ile kısıtlamak istemedik. Fethiye kendi içerisinde kitap okuyan bir toplumun. İlçe olarak okur-yazar oranımız ve kitaba verilen değer çok yüksek. Yeni çıkan kitaplar ve nitelikli okuyucu konusunda önde gelen bir ilçe…Eğitim camiasından kampanyamıza büyük bir destek var” dedi. 

Kitaphane'den Anlamlı Kampanya
Kitaphane'den Anlamlı Kampanya
Kitaphane'den Anlamlı Kampanya

Bakmadan Geçme