Kitap imza gününe yoğun katılım oldu

Fethiye'nin önde gelen girişimcilerinden Aydanur Aktaş Hıra, 'Bolluk ve Bereket Formülü' isimli ikinci kitabının tanıtım ve imza gününde okuyucularıyla buluştu.

  • 1469
Kitap imza gününe yoğun katılım oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de uzun yıllar reklam sektöründe çalışan ve bir reklam firmasında yöneticilik yapan evli ve 2 çocuk annesi Aydanur Aktaş Hıra, ilk çıkardığı“Öze Yolculuk” adlı ilk kitabının ardından ikinci kitabını da çıkardı. Yazar Aydanur Aktaş Hıra; 5’inci baskısı gerçekleşen “Bolluk ve Bereket Formülü” adlı kitabını tanıtımını yaptı. Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye şubesinde düzenlenen kitap tanıtım ve imza gününe yoğun bir ilgi oldu. 

Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye şubesinde düzenlenen kitap tanıtım ve imza etkinliğine; CKD Fethiye ilçe yönetimi ve üyeleri, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, CHP Fethiye İlçe eskiBaşkanı ve Belediye Başkan adaylarından Yusuf Ziya Hıra, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile davetliler katıldı. 

“Bolluk ve Bereket Formülü” adlı kitabı ile ilgili gazetemize bilgi veren Yazar Aydanur Aktaş Hıra, “Günlük hayatın içerisinde yaşadığımız onlarca karmaşa var. Bu karmaşanın içerisinde huzurumuzu ve mutluluğumuzu bozan kendi edindiğimiz bilgi çöplüğünde yarattığımız travmalar var. Bu kitap özellikle bilinç düzeyimizi yükseltmek, günlük hayatımıza bir lezzet katmak, hayatımızda oluşturduğumuz bütün olumsuzlukları uzaklaştırmaktadır. Bilgi ve düşünce zenginliğimizi olumludan yana yeniden oluşturarak, hayatın tadına varabilecek yolları aramalıyız. Bu amaçlarla kitabımı yazdım. İnanıyorum ki; bu kitabı okuyan herkesin yaşamında olumludan yana değişebilecek çok şeylerin olabileceğini görüyorum. Tüm okuyucularıma mutluluk ve huzur dolu bereketli bir hayat diliyorum” dedi. 

“Bolluk ve bereket denince insanların aklına sadece para, mal mülk gibi maddi zenginlik geliyor” diyen Hıra, “Oysa bolluk sadece maddi değerlerle sınırlanamaz. Maddi değerlerden çok daha fazla ihtiyaç duyduğumuz, bizi ayakta tutan manevi değerlerimiz var.Bolluğun bizdeki tezahürü, farkındalık, idrak, sevgi, şefkat, merhamet, adalet duygusu, huzur, neşe, sağlık, afiyet, sevme ve sevilme duygusu, sağlıklı ilişkiler, hayatımızdaki güzelliklerin çoğalması, felaha erme, ihtiyaçlarımızın karşılanması ve yaşam şevkimizin artması şeklinde olur” ifadelerini kullandı. 
 

Kitap imza gününe yoğun katılım oldu
Kitap imza gününe yoğun katılım oldu
Kitap imza gününe yoğun katılım oldu
Kitap imza gününe yoğun katılım oldu

Bakmadan Geçme