Kitap Bahane, Sohbet Şahane 

Fethiye geçtiğimiz hafta ASL Kültür Sanat tarafından kurulan Muğla Kitap Günleri fuarının, korona virüsü salgınından dolayı alınan tedbirlerden dolayı oldukça sakin geçtiği belirtildi.

  • 1344
Kitap Bahane, Sohbet Şahane 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi'nden Fatih Dereli'nin haberine göre; Fethiye geçtiğimiz hafta ASL Kültür Sanat tarafından kurulan Muğla Kitap Günleri fuarının, korona virüsü salgınından dolayı alınan tedbirlerden dolayı oldukça sakin geçtiği belirtildi. Stantları ziyarete gelen vatandaşlar ile sosyal mesafeyi koruyup, kitap üzerine kısa sohbetler gerçekleştirdiklerini kaydeden Sami Açıkgöz, “Kitap bahane, sohbet şahane… İnsanlar evlerinde okumak için kitap alıyorlar. Halkımız evde kaldığı dönemleri kitap okuma ve aile içi sohbetler ile renklendirebilirler” dedi. 

ASL Kültür Sanat Yetkilisi Sami Açıkgöz, Muğla Kitap Günleri kapsamında il genelinde fuarlar düzenlediklerini kaydetti. Korona virüsüne karşı alınan tedbirler neticesinde organizasyonun yavaş geçtiğini söyleyen Açıkgöz, önemli olanın insan sağlığı olduğuna değinerek; bu sorunun en kısa zamanda ve en az kayıpla atlatılmasını diledi. 

ASL Kültür Sanat Yetkilisi Sami Açıkgöz yaptığı açıklamada, “Muğla Kitap Günleri kapsamında il genelinde fuarlar düzenliyoruz. Firmamızın merkezi İstanbul’da bulunmaktadır. Korona virüsü salgını nedeniyle Fethiye programımız biraz sakin geçti. Fakat önemli olan sağlık. Birkaç güne kadar buradaki stantlarımızı toplayıp, bu sıkıntı atlatıldığı zaman tekrar kitaplı günlerde buluşmayı diliyoruz. İnsanlarımız mümkün olduğu kadar dışarı çıkmasınlar ve bol bol kitap okusunlar. Kitap sayesinde gözümüzü daha güzel bir dünyaya açacağımıza inanıyorum” dedi. 

Sami Açıkgöz, “Kitap bahane, sohbet şahane… Gelen insanlarla sosyal mesafeyi koruyup, kitap üzerine kısa sohbetler ediyoruz. İnsanlar evlerinde okumak için kitap alıyorlar. Halkımız evde kaldığı dönemleri kitap okuma ve aile içi sohbetler ile renklendirebilirler. Bu sorunun en kısa zamanda ve en az kayıpla atlatılmasını temenni ediyoruz” diye konuştu. 

 

  
 

Kitap Bahane, Sohbet Şahane 
Kitap Bahane, Sohbet Şahane 
Kitap Bahane, Sohbet Şahane 

Bakmadan Geçme