Kısıtlama günlerinde çevre temizliğine devam

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri hafta sonları uygulanmakta olan kısıtlamaya rağmen çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu kısıtlamalarında Fethiye'nin yarımada bölgesindeki eski benzin deposu mevkiinden Aksazlar Koyu istikametine kadar deniz kıyısı bölgesinde çevre temizliği gerçekleştirdi.

  • 815
Kısıtlama günlerinde çevre temizliğine devam
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan temizlik çalışmasında, yarımada seyir bölümleri ve koylar temizlendi. Fethiye’nin eşsiz körfez manzarasında gerçekleşen temizlik çalışmasında ağırlıklı olarak plastik ve cam şişeler, yemek kapları ve kağıt ambalajları toplandı. Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Saha Sorumlusu Mehmet Tümen, Fethiyeliler için daha temiz ve güzel bir ortam bırakmaya çalıştıklarını kaydetti. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarında çalışmaya devam ettiklerini belirten Tümen, Fethiye halkının çevreye ve doğaya daha duyarlı olmalarını istedi. 

MESAİ SAATİ GÖZETMEDEN ÇALIŞIYORUZ
Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Saha Sorumlusu Mehmet Tümen çevre temizliğinin ardından yaptığı açıklamada, “Arkadaşlarımız ve nöbetçi çavuşumuz ile beraber pandemi döneminde gece, gündüz ve hafta sonu mesai kavramı gözetmeksizin görevimizin başındayız. Sağ olsunlar tüm arkadaşlarımız özveriyle çalışıyor. Biz her türlü olumsuzluğu, olumlu hale çevirmeye çalışıyoruz.  Pandemi döneminde hafta sonu sokağa çıkma yasağında saygıdeğer Fethiyeliler için temizliğimizi yapıp, onlara daha temiz ve güzel bir ortam bırakmaya çalışıyoruz. Mesai saati gözetmeden çalışmaktalar. Saygıdeğer halkımızdan biraz daha dikkat etmelerini istiyoruz. Çevremize ve doğamıza sahip çıkalım. Fethiye hepimizin. Biz elimizden gelen özveriyi gösteriyoruz ve bundan gayet mutluyuz. Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Bize destek verirlerse daha mutlu oluruz. Tüm vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı. (ONUR ÇADIR)
 

Kısıtlama günlerinde çevre temizliğine devam
Kısıtlama günlerinde çevre temizliğine devam
Kısıtlama günlerinde çevre temizliğine devam
Kısıtlama günlerinde çevre temizliğine devam

Bakmadan Geçme