'Kırtasiye kırtasiyecilerden alınmalıdır'

Yeni eğitim öğretim dönemi başlarken, Fethiye'de kırtasiyeciler en yoğun günlerini yaşıyor. Fethiye'de 20 yıldır kırtasiye hizmeti veren Alper Kırtasiye Sahibi Alper Akcan, 'Sağlıklı ve kaliteli ürün almak isteyenler mutlaka kırtasiyecilerden almalıdır. Kırtasiye ürünleri, kırtasiyecilerden alınır' ifadelerini kullandı.

  • 1948
'Kırtasiye kırtasiyecilerden alınmalıdır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni eğitim öğretim yılı Fethiye’de de sorunsuz başlarken, kırtasiye mağazaları en yoğun günlerini yaşıyor. Çantadan kalem çeşitlerine, defterden silgi çeşitlerine kadar ekonomik ve her bütçeye uygun kırtasiye çeşitlerinin bulunduğu kırtasiyeciler, gün boyunca hareketlilik yaşadı. 20 TL’den başlayıp, 100 TL’ye kadar çantaların satıldığı kırtasiye mağazalarında 1 TL’den başlayan ve 3 TL’ye kadar değişik kalem çeşitleri de bulunuyor.

Sağlıklı ve kaliteli ürünler sattıklarını söyleyen ve kırtasiyenin kırtasiyecilerden alınması gerektiğini hatırlatan Alper Kırtasiye Sahibi Alper Akcan, “Ulusal marketler ve ucuzluk pazarlarından daha uygun fiyatlar, her bütçeye uygun ürünleri güvenilir şekilde çocuklarımıza sunuyoruz” dedi. Akcan, “20 yıldır Fethiyede eğitim sektöründe halkımıza sağlıklı ürünleri kanserolojen içermeyen kaliteli ürünlerimizi müşterilerimize sunmaktayız ve müşterilerimizi bilgilendirmekteyiz. Son yıllarda 1 milyoncu tarzında ya da büyük marketlerde çok ekonomik insert ya da billboard tarzında sunumlar oluyor ve çok ekonomik ürünler koyuyorlar oraya özellikle geçen sene bunun farkına vardık. Müşteri çevremizin çoğu o taraflara kaydı gibi gözüktü ama o müşterilerimiz geçen sene oralardan mal alarak çok kaliteli ürünler olmadığını fark ettikleri için bu sene şu an bizlere tercih ediyorlar. Biz müşterilerimize tekrar yeni bir insert hazırladık bu insertte hem kaliteli ürünleri ekonomik fiyata müşterilerimizi Fethiye’ye çekmek için Fethiye’nin esnafında parası kalması için böyle bir çalışma yaptık hizmet vermeye devam ediyoruz.Kampanyalarımız var. İnsert yaptık 50 tane ürünümüzü koyduk dedik ki bizim sloganımız zaten sizin güvenilir kırtasiyeniz. Alper Kırtasiye olarak her bütçeye uygun ürünlerimiz mevcut. Köyden gelen maddi durumu zayıf olan bir kişiye de özel okuldan gelen müşteriye de hitap etmekteyiz. Yeter ki müşterimiz geldiğinde Fethiye de kırtasiyemize personelimizden ekonomik ürünleri talep etmeleri. Ekonomik ürünlerimiz de kalitesiz ürünler değil ama bunların hepsi 12 ay boyunca araştırmalarımız çerçevesinde kaliteli ürünleri bulmaya çalıştık. Çünkü ben kırtasiyeciyim burada son sözolarak da kırtasiye kırtasiyeciden alınır.Size 12 ay hizmet veren kırtasiyecilerden alınır diye söylemek istiyorum Alper olmuş Ahmet olmuş Mehmet olmuş hiç önemli değil Fethiye’deki kırtasiyeci arkadaşlarımızdan alırsanız kırtasiyenizi yarın bir gün bir problem olduğunda gelip derdinizi anlatabilirsiniz arızalı ürünü hemen değiştirebilirsiniz ya da bu kırtasiyelerin tavsiyelerinidinleyebilirsiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

Çocuklar ve aileleri ise “Okul dönemi başlayınca kırtasiyede şart oluyor. Biz yıllardır buradan alışveriş ediyoruz” diye konuştular.

 

 

                                                          

Bakmadan Geçme