Kiana Art Akademi'den FTSO Üyelerine İndirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Kiana Art Akademi arasında, FTSO üyelerine yönelik indirim protokolü imzalandı. Protokole uyarınca, Kiana Art Akademi'nin eğitim, seramik, heykel, yağlı boya, kara kalem, ebru, puch workshop ve atölye çalışmalarında FTSO üyelerine indirim uygulanacak.

  • 1151
Kiana Art Akademi'den FTSO Üyelerine İndirim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FTSO üyelerine, Kiana Art Akademi’de resim eğitimi, kişisel gelişim eğitimleri ve atölye çalışmalarında indirim sağlayan protokol, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Kiana Art Akademi Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kurucusu Gülbeyaz Kargı tarafından imzalandı. Kiana Art Akademi ve protokol imzalanan diğer firmaların FTSO üyesi olduğuna dikkat çeken Osman Çıralı, protokollerle üyeler arası dayanışmanın arttırılmasının hedeflendiğini söyledi. 

Kiana Art Akademi Kurucusu Gülbeyaz Kargı da FTSO üyelerine indirimli hizmet vermekten mutluluk duyacaklarını belirterek, seramik, heykel, yağlı boya, kara kalem, ebru, ahşap boyama, cam boyama, epoksi, puch, batik, makrome konularına ilgi duyan oda üyelerini workshop çalışmaları davet etti. Gülbeyar Kargı, Kiana Art Akademi olarak, 5 yaş ve üzeri resim eğitimlerinin yanı sıra anne çocuk resim eğitimi yetişkin eğitimi ile güzel sanatlar lisesi ve fakültesi hazırlık eğitimleri verdiklerini vurguladı. Kargı, eğitim ve workshop çalışmalarında FTSO üyelerine ve üyelerin ailelerine %10 oranında indirim sağlayan protokolün süresinin 1 yıl olacağını kaydetti. 

Haber

Bakmadan Geçme