Kestep, 'Aday değilim'

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın Kolları Olağan Kongresi, 18 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek. Konuyla ilgili CHP Fethiye parti merkezinde toplantı yapan CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kestep aday olmayacağını belirterek, tüm üyeleri kongreye davet etti.

  • 1869

CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kestep yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçim süreci devam etmektedir. Muğla’da ilçe kongrelerimiz tamamlanmıştır. İl kongremizde Cumartesi günü gerçekleşecektir. Partimizin kongreler sürecinde Kadın Kollarımızın da olağan genel kurullarıbaşlamış ve devam etmektedir. Tüzük gereği kadın üyelerimizin listeleri 7 ve 14 Ocak tarihleri arasında askıya çıkmıştır. 27 Ocak ve 1 Mart tarihleri arası da partimizin kadın kolları seçimleri gerçekleşecektir. CHP Muğla İl Kadın Kolları Başkanımız ve 13 ilçe kadın kolları başkanlarımız ile yapılan planlama neticesinde; CHP Fethiye Kadın Kolları seçimi18 Şubat 2020 tarihinde parti merkezimizde gerçekleşecektir” dedi. 

Açıklamasına devam eden Kestep “Milas, Ortaca, Dalaman ve  Bodrum kadın kolları kongrelerimiz başarılı bir şekilde, birlik ve beraberlik içersinde  gerçekleşmiştir. Marmaris, Fethiye, Seydikemer, Köyceğiz, Kavaklıdere, Menteşe, Datça, Yatağan ve en son da 28 Şubat 2020 tarihinde de Ula kadın kolları seçimleri sırasıyla gerçekleşecektir. Kadın Kolları seçimlerimizin Fethiye’mize, Muğla’mıza ve ülkemize uğurlar getirmesini diliyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun. Bu seçimlerde aday değilim” ifadelerini kullandı. 

Kestep, 'Aday değilim'
Kestep, 'Aday değilim'

Bakmadan Geçme