Kent Konseyi'nden Zorunlu Açıklama

Fethiye Kent Konseyi Başkanı Gül Bahar Edik Kayhan, Fethiye Kent Konseyi'yle ilgili hakarete varacak eleştirilere tepki gösterdi.

  • 1028
Kent Konseyi'nden Zorunlu Açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her türlü eleştiriye açık olduklarını ancak hakarete varan eleştirilerden dolayı üzüntülerini dile getiren Kayhan, Fethiye Kent Konseyi ve yönetim kurulu üyeleri adına konuyla ilgili olarak; 
“Son günlerde sosyal medya üzerinden yapılan bazı paylaşımlar bu açıklamayı zorunlu kılmıştır. 27 Haziran 2019 tarihinde Seçimli Genel Kurul ile göreve başladığımız tarihten bu yana, yaptığımız tüm çalışmalar www.fethiyekentkonseyi.org sayfamızda ve Fethiye yerel basını ile zaman zaman ulusal basınımızda detayları ile yer almaktadır. Gönüllü olarak katıldığımız Kent Konseyi yapılanmasında, Fethiyeli hemşerilerimizin yoğun ilgisi, bilgi, zaman ve emek vererek gönüllü katılım ve katkıları ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz.  
Heyecan ve istekle başladığımız ve sürdürdüğümüz çalışmalarımızda her türlü yapıcı eleştiri ve yorum bizlere yol gösterici, ön açıcı olmaktadır. Ancak tarafımızı hedef alarak gereği ve ilgisi bulunmayan, yararı olmayan, beyan, niteleme ve değerlendirmelere gidilerek küçültücü, toplumun bir kesiminde kuşku ve husumet yaratıcı dil, ifade ve niteleme kullanılarak kişisel haklarımızın ihlaline yönelik eylemlerin karşısında hukuksal haklarımızı saklı tutuğumuzu Fethiye kamuoyuna saygıyla bildiririz.” dedi.
 

Bakmadan Geçme