Kedi ve köpekler odun sobası ile ısınıyor

Fethiye Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezi'nde koruma altına alınan kedi ve köpekler görevliler tarafından yakılan sobalarla soğuktan korunuyor.

  • 825
Kedi ve köpekler odun sobası ile ısınıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hava sıcaklığının geceleri sıfır dereceye yaklaştığı Fethiye’de, barınakta koruma altına alınan sokak hayvanları da zor günler geçiriyor. Değirmenbaşı Mevkii’ndeki Fethiye Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezi’nde kedi ve köpeklerin soğuktan etkilenmemesi için görevliler tarafından odun sobası yakılıyor. Kedi ve köpekler aşırı soğuklar nedeniyle gece gündüz yanan sobaların başından ayrılmıyor. Fethiye Belediyesi Hayvan Barınağı Görevlisi Tamer Çınar, havaların aşırı soğuması üzerine, mesai saatleri başlar başlamaz sobaları yaktıklarını belirtti. Can dostların günlük olarak temizliklerinin de yapıldığını söyleyen Çınar, “Onlara ilgi gösteriyoruz. Onlarında her canlı gibi ilgiye ihtiyacı var” dedi.

Fethiye Belediyesi Hayvan Barınağı Görevlisi Tamer Çınar yaptığı açıklamada, “Kedi ve köpekler için düzenli olarak sobalarımızı yakıyoruz. Onlara ilgi gösteriyoruz. Onlarında ilgiye ihtiyacı var. Sabah 10.00’da gelip sobaları yakıyoruz. Devamında mamaları verilip, temizlikleri yapılıyor. Saat 16.00’a kadar mesaimiz böylede devam ediyor. Havaların kötüleşmesinden sonra sokaklardan daha fazla hayvan topladık. Bu dönemlerde sayılarda artış var” diye konuştu. 

Yorumlar 1
Coşkun 31 Ocak 2021 19:53

Helal olsun yaptığınız cok zor ve sorumluluk isteyen bir iş bu ülkenin sizin gibi insanlara ihtiyacı var helal olsu

Bakmadan Geçme