• Haberler
  • Kazaya Giderken Kaza Yaptılar

Kazaya Giderken Kaza Yaptılar

Fethiye Acil Motorize ekibi kazaya giderken, kaza yaptılar

  • 4101
Kazaya Giderken Kaza Yaptılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Acil Motorize ekibi, 112 acil çağrı hattından gelen bir anons üzerine  bir vakaya giderken, iddiaya göre alkollü bir sürücünün önlerine çıkması sonucu ağır yaralandılar.

Kaza Tuzla Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Fethiye motorize ekibine 112 acil çağrı hattından Süleyman Demirel Bulvarında bir motosiklet kazası olduğu ve yaralıların olduğu anons edildi.

Acil Tıp Teknisyeni Murat Turgut ve Sağlık Memuru Rasık Yaşar İnce anonsun ardından kaza yerine doğru yola çıktılar. Murat Turgut’un kullandığı motor Tuzla Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarına geldiğinde, Kemal Sadık Yedekçiolu’nun kullandığı   kamyonet Köprübaşı tarafından  tarafından gelip  karşı yöne geçmek isterken sağlık ekibinin önüne çıktı. Çarpmanın etkisi ile sağa sola savrulan sağlık görevlileri, olay yerine sevk edilen ambulanslar ile Fethiye Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Her iki sağlık görevlisinin de vücutlarının değişik bölgelerinde ciddi kırıklar olduğu öğrenilirken, ameliyata alındılar.

Kaza ile ilgili soruşturmayı  İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri sürdürüyor.

Bakmadan Geçme