Kaymakam Yıldız'dan Muğlaspor'a Ziyaret

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız ve İl Sağlık Müdürü İskender Gencer, Muğlaspor Kulübü'nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Erol Kapiz, Yıldız ve Gencer'e isimlerinin yazılı olduğu 48 numaralı Muğlaspor formasını hediye etti.

  • 585
Kaymakam Yıldız'dan Muğlaspor'a Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre; TFF 3. Lig Dördüncü Grup’ta mücadele eden Muğlaspor’da yeniden kulüp başkanlığa seçilerek güven tazeleyen Erol Kapiz ve yönetim kuruluna tebrik ziyareti sürüyor. Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız ve İl Sağlık Müdürü İskender Gencer, yeşil-beyazlı kulübü ziyaret etti. 
Yıldız ““Muğlaspor, Muğla'nın simgesidir”
Kulüp Başkanı Erol Kapiz, başkan yardımcısı Hüseyin Nizamoğlu, teknik direktör Egemen Urhan ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Kaymakam Yıldız, “Muğlaspor, Muğla'nın simgesidir. En önemli konu mali sorun. Bunun için de sayın valimizin talimatıyla elimizden gelen desteği yapacağız. Geçen yıl başarılı sonuçlara imza atıldı. Bu yılda başarının sürmesini temenni ediyorum. Önemli olan yönetim içerisinde ve kentte birlik ve beraberliğin sağlanmasıdır. Bu konuda da bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum” dedi. 
Kulüp Başkanı Erol Kapiz ise, konuşmaların ardından Kaymakam Yıldız ve Müdür Gencer’e isimlerinin yazılı olduğu 48 numaralı forma hediye etti.
 

Bakmadan Geçme