Kaymakam Şahiner, 'Fethiye için elimizden geleni yaptık'

Adana Vali Yardımcılığı görevine atanan Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye'de görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Kaymakam Şahiner, '18 Eylül 2017 tarihinde göreve başladığım bu güzel ilçeden, Adana Vali Yardımcılığına atanmam dolasıyla ayrılıyorum. 24 yıllım meslek yaşantımda 10. görev yerime gidiyorum. Fethiye'de görev yapmaktan mutluluk duydum' dedi.

  • 830
Kaymakam Şahiner, 'Fethiye için elimizden geleni yaptık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3 yılda Fethiye’de sağlık, turizm, eğitim ve diğer alanlarda en iyi şekilde hizmet sunmaya çalıştıklarını kaydeden Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi. 24 yıllık meslek yaşantısında 10. görev yerine gideceğini hatırlatan Kaymakam Şahiner, Fethiye’yi her zaman güzel insanları ve eşsiz doğası ile hatırlayacağını ifade etti. 

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner yaptığı açıklamada, “18 Eylül 2017 tarihinde göreve başladığım bu güzel ilçeden, Adana Vali Yardımcılığına atanmam dolasıyla ayrılıyorum. 24 yıllım meslek yaşantımda 10. görev yerime gidiyorum. Doğduğum bölge ile aynı özellikte bir coğrafyada görev yaptım. Burada birbirinden güzel dostluklar edindim. Eğitim, sağlık ve turizm alanında arkadaşlarımızla birlikte en iyisini yapmaya çalıştık. Fethiye her yıl nüfusu artan bir ilçe. Körfezin temizliği, altyapı ve eğitim çalışmalarını milletvekillerimize ve valimize arz ettik. Devlet Hastanemize milletvekillerimizin desteği ile ek poliklinikler yapıldı. Karakollarımızda eksiklikler vardı. Sahil Güvenlik Komutanlığımızın binası çok eskiydi. Bu çalışmalar tamamlandı. Büyük Samanlı Koyu’nun tahsisini alıp, eğitim anlamında Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından işletiliyor. Vatandaşlarımız hem buradaki fiyatlar hem de işletme anlamında oldukça memnun. Kelebekler Vadisi’ne bir seyir terası yapılması yönünde çalışmalar devam ediyor. Telmessos Antik Tiyatrosu’nun çalışmaları bakanlığa arz edildi” diye konuştu.  

Kaymakam Şahiner, “Fethiye’de görev yaptığım süre boyunca kanunların bana verdiği yetki ve görevler çerçevesinde devlet imkanlarından tüm vatandaşlarımızın eşit şekilde faydalanması, adalet, hakkaniyet, şeffaflık, hesap verebilirlik ve ulaşılabilirlik ilkelerine riayet ederek tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın insan odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda etkin ve kaliteli hizmet sunmasını sağlamaya gayret ettik. Fethiye’de görev yapmaktan, burada kurduğum bağlardan ve kazandığım dostluklardan dolayı büyük mutluluk duydum. Bu güzel ilçede görev yapmanın mutluluğunu, sevincini ve siz değerli Fethiyelilere hizmet etmenin gururu ile şahsım ve aileme göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve samimiyeti en güzel hatıralarımız arasına katarak, yad edeceğimin de bilinmesini isterim. Bu güzel ilçeyi her zaman güzel insanlarıyla ve eşsiz doğasıyla hatırlayacağız. Bu vesile ile öncelikle birlikte mesai yaptığımız birim müdürlerimize, özveri ve sorumluluk bilinci ile görevlerini sürdüren çalışma arkadaşlarıma, Muhtarlarımıza ve Fethiyeli hemşerilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme