Kaymakam Fırat, 'Tadilat çalışmaları devam ediyor'

Yıllardır eski binasında hizmet veren Fethiye Kaymakamlığı, başlanan tadilatla yepyeni bir görünüme kavuşacağı bildirildi. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, 'Kaymakamlık binasının iç ve dış kısmı ile bahçede peyzaj düzenlemesi devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığı zaman çok güzel olacağını düşünüyorum' dedi.

  • 785
Kaymakam Fırat, 'Tadilat çalışmaları devam ediyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kaymakamlığı’nın yanı sıra bazı resmi kurumların da bulunduğu binada tadilat çalışmalarının startı geçtiğimiz aylarda verilmişti. Dış cephede çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığı gözlenirken, tadilat çalışmalarının son aşamaya geldiği bildirildi. Dış cephedeki klimaların oluşturduğu görüntü kirliliği, bu kısma yapılan kamuflajla kapatıldı. Öte yandan Kaymakamlık bahçesinde yeniden düzenlemeye gidiliyor. Peyzaj çalışmaları ekipler tarafından yürütülürken, bu bölgede de yoğun bir çalışma sürdürülüyor.   

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat yaptığı açıklamada, “Kaymakamlık binasının iç ve dış kısmı ile bahçede peyzaj düzenlemesi devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığı zaman çok güzel olacağını düşünüyorum. Fethiye halkımızın daha güzel ve ferah mekanlarda hizmet alabilmesi adına özverili bir çalışma yürütülüyor. Tadilatta amacımız ilçemize ve vatandaşlarımıza yakışır bir Kaymakamlık binası kazandırmak” dedi.(FATİH DERELİ)
 

Bakmadan Geçme