KAYMAKAM FIRAT'IN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kaymakam Fırat, 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde, tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, o günden bu yana vizyonunu geliştirerek emin adımlarla geleceğe yürümektedir' dedi.

  • 797
KAYMAKAM FIRAT'IN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıldönümünü coşku ile kutladığımızı belirten Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Türk Milleti’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 97. yıldönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Milletimizin bağımsızlık konusundaki azim ve kararlılığı sayesinde kazanılan Kurtuluş Savaşımız, millet, vatan ve istiklal sevgisini milli irade kavramına dönüştüren, onurlu bir mücadeledir” ifadelerini kullandı. 

Kaymakam Fırat açıklamasını şöyle sürdürdü, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde, tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, o günden bu yana vizyonunu geliştirerek emin adımlarla geleceğe yürümekte ve muasır medeniyeti yakalamış modern ve büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir. Bugün 97. yılını coşkuyla kutladığımız Cumhuriyetimiz, savaştan çıkmış, yokluklar içindeki bir milletin, bağımsızlığı uğruna var olma mücadelesinin nasıl verebildiğinin en güzel göstergesidir. 15 Temmuzda iradesine uzanan elleri canı pahasına kıran milletimiz, destansı bir duruş sergileyerek, demokrasi tarihine geçmiş ve Cumhuriyetimizin demokratik niteliğini perçinlemiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyor, başta milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnet ve şükranla selamlıyorum.”
 

Bakmadan Geçme