Kaymakam Fırat iade-i ziyaretlerini sürdürüyor

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, iade-i ziyaretlerini sürdürüyor. Göreve iki hafta önce başlayan Kaymakam Fırat, Fethiye Belediye Başkanı Alin Karaca'yı makamında ziyaret etti. Başkan Karaca, 'Başta Kaymakamımız olmak üzere bölgedeki tüm siyasi temsilcilerle birlikte bir ve beraber olarak Fethiye'de güzel hizmetlere imza atacağız' şeklinde ifadeler kullandı.

  • 710
Kaymakam Fırat iade-i ziyaretlerini sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Göreve yeni atanan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, fırsat buldukça iade-i ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret eden Kaymakam Fırat, Fethiye’ye yapılacak hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulundu.   

Ziyarette konuşan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Fethiye Belediye Başkanımıza iade-i ziyarette bulundum. Bildiğiniz gibi Fethiye’de ikinci haftam. Çevreyi tanımaya çalışıyorum. Bizlere nezaket gösterip, ziyaret eden kurum temsilcilerine fırsat buldukça iade-i ziyarette bulunuyorum” dedi. 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ziyarete teşekkür ederek, “Sayın Kaymakamımız 2 haftadır burada ama tüm Fethiye kendilerini ziyaret etmek için sıraya geçmiş durumda. Bu yoğun tempoda iade-i ziyarette bulunduğu için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ziyaret esnasında Fethiye’nin geleceği ile ilgili görüşlerimizi ortaya koyduk. Başta Kaymakamımız olmak üzere bölgedeki tüm siyasi temsilcilerle birlikte bir ve beraber olarak Fethiye’de güzel hizmetlere imza atacağız” diye konuştu. 

 

Bakmadan Geçme