Kaymakam Balcı Kurban Bayramı'nı kutladı

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı Kurban Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı.

  • 430
Kaymakam Balcı Kurban Bayramı'nı kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı Kurban Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Kaymakam Balcı mesajında “Milletimizin manevi değerlerinden olan sevgi, saygı, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularıyla yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bu vatanın fertleri olarak bayramın ruhunu benimseyerek buruk gönüllerin tamir edileceğine, muhtaçlara yardım eli uzatılacağına, çocukların sevindirileceğine, dargınlık ve kırgınlıkların giderileceğine, sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştırılacağına yürekten inanıyorum.

Bayram tatili boyunca görevli olan güvenlik güçlerimize, sağlık ekiplerimize ve kamuya hizmet eden tüm çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum. Kurban bayramı vesilesiyle, bu topraklar için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Kaymakam Balcı Kurban Bayramı'nı kutladı

Bu duygu ve düşüncelerle, tün vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu günlerin milletimize, ülkemize ve İslam âlemine barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme