KAYIT DIŞI ÇALIŞANLARA GEÇİT YOK

Fethiye Emlakçılar Derneği ve Muğla Emlakçılar Odası Fethiye Temsilciliği, kayıt dışı faaliyet gösteren ya da belgeleri eksik olan kişilere ve işletmelere uyarılarda bulundu. Tapu Müdürlüğü'nde yapılan çalışma hakkında değerlendirmelerde bulunan Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, bu kişi veya işletmelere 5 Aralık 2019 tarihine kadar evraklarını tamamlamaları gerektiğini bildirdi.

  • 915
KAYIT DIŞI ÇALIŞANLARA GEÇİT YOK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tapu Müdürlüğü’nde kayıt dışı ya da eksik belgelerle işlem yapmaya çalışan kişi veya işletmelere uyarılarda bulunan Fethiye Emlakçılar Derneği, kayıt dışı çalışanlarla mücadelesini sürdürüyor. Bu yönde tespit edilen kişi ya da kişiler uyarılırken, eksikliklerin tamamlanması için son günün 5 Aralık 2019 olduğu hatırlatıldı. Dernek yöneticileri duyarlılıklarından dolayı Tapu Müdürlüğü yetkililerine de teşekkür ettiler.

Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, “Fethiye EmlakçılarDerneği ve Muğla Emlakçılar Odası Fethiye Temsilciliği olarak Tapu Müdürlüğü’nde kayıtdışı olarak faaliyet gösteren veya belgeleri eksik olan kişilere ve işletmelereuyarıda bulunduk.5 Aralık 2019 tarihine kadar eksik belgelerini tamamlamalarını aksi taktirde yaptırıma maruz kalabileceklerini; mağduriyet yaşamamak için eksikleri olanların eksiklerini tamamlamalarıikazında bulunduk” dedi.

Bakmadan Geçme