Kayaköy'de gönüllülerden çevre harekatı

Fethiye'nin ve ülkemizin gözde turizm merkezleri arasında bulunan Kayaköy'de muhtarlık öncülüğünde çevre harekatı başlatıldı. Mahalle halkı ve bölgede bulunan tatilcilerden oluşan gönüllüler ile Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temiz bir çevre adına hem temizlik yaptılar hem de uyarıcı tabelalar yerleştirdiler.

  • 664
Kayaköy'de gönüllülerden çevre harekatı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İnsanların çevreye duyarlı olması adına bu çalışmaları yaptıklarını kaydeden Kayaköy Muhtarı Metin Ekiz, Pazar günü olmasına rağmen Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ve araçlarının temizlik faaliyetinde yer aldığını belirtti. Gönüllüler de yaşanabilir bir çevre adına herkese duyarlı olma çağrısında bulundular.

 

Konu hakkında açıklama yapan Kayaköy Muhtarı Metin Ekiz, “Mahalle halkımız ve bölgeye gelen tatilcilerimiz geçen yıl da bir çevre temizliği yapmıştık. Aynı faaliyeti bu yıl da gerçekleştirdik. Pazar günü olmasına rağmen Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ve araçları bu etkinlikte yer aldı. Kuyubaşı’ndan Gemiler’e kadar ilerledik. Gemiler Plajı’nı da temizledik. Darboğaz ve Afkule Manastırı civarındaki çöpleri topladık. Her bölgeye insanların çevreye saygılı olması gerektiğini belirten tabelalar yerleştirdik. Yaklaşık 50 torba çöp topladık” dedi.

 

 

  

Bakmadan Geçme