Kayaköy'deki Turizmciler Memnun

Turizm sezonu sona yaklaşırken, Kayaköy'dekiişletme sahipleri sezondan memnun olduklarını ifade ediyor. Fethiye ve Kayaköy'ün en önemli mekanlarından Cinbal'ın ünü tandır ve kebaplarıyla tüm Türkiye ve dünyaya yayılırken, sezonun iyi geçtiğini belirten yetkililer, ''Misafirler ve biz mutluyduk'' ifadelerini kullandılar. İşletme yöneticilerinden Oğuz Vesekçi, ''Çok fazla ünlünün de uğradığı Cinbal'agelenler, etin en doğalını yiyorlar, parmaklarını yalayarak gidiyorlar'' dedi.

  • 3707
Kayaköy'deki Turizmciler Memnun
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Turizm sezonunun Kayaköy'de de güzel geçtiği belirtildi. Sezon sonuna yaklaşılırken, işletme sahipleri gelecek yılın hazırlıklarına da başladı. Özellikle bu yıl konaklama açısından villa turizminin gerçekleştirildiği Kayaköy'deişletme sahipleri sezonun yoğun geçtiğini ifade ettiler. Fethiye ve bölgenin en güzel tandır ve kebap mekanlarındanCinbal yöneticisi Oğuz Vesekçi, sezonun çok güzel başladığını ve çok güzel de geçmekte olduğunu ifade etti. Vesekçi, ''Sezon çok güzel başladı. Her şey çok güzel geçiyor. Kayaköy, Hisarönü, Ölüdeniz anlamında bizler çok iyi turizm sezonu yaşadık. Burada yüksek bir potansiyel yakalandı. Önümüzdeki yıllarda da aynı potansiyeli yakalayacağımıza inanıyoruz. Gelen misafirlerimiz memnun ayrılıyor. Duyup geliyorlar, tavsiye üzerine geliyorlar. Misafirler, biz ve çalışanlarımız bu sezondan çok mutluyuz'' dedi.

Bu sezon yine çok fazla önemli ismin Cinbal'a geldiğini, rahatsız olmamaları için bu isimleri açıklamadıklarını belirten Oğuz Vesekçi, ''Özellikle sosyal medyafenomenleri de çok fazla geldi, gitti. Takipçilerimiz zaten görmüştür. Biz onlara her zaman Türkiye'de yiyebilecekleri en doğal eti veriyoruz. En doğallarını yiyorlar, parmaklarını yalayarak gidiyorlar. Müşterilerimizi mutlu etmekten kıvançlıyız'' dedi.
Vesekçi, Kayaköy'deyıllardır elektrik sorunu bulunduğunu, bu sorunun bu sene çıkan sorun olmadığını da belirtip, ''Kayaköy artık konaklama turizmine geçtiği için insan sayısı oldukça arttığından dolayı problem de artıyor. Yetkililer Kayaköy için sorunları gidermek adına ellerinden geleni yapıyor. Belediye de ilgili. Şu anda su ile ilgili belediye çalışmaları mevcut. Kimse kentin kötüye gitmesini istemez. Bizler de işletmeler olarak sorunların çözümü için elimizden gelen desteği veriyoruz'' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme