Kayabaş, 'Aday Değilim'

AK Parti'de Muğla Milletvekili adaylığı ve geçtiğimiz dönem Fethiye Belediye başkan adayı olan Fethiye Belediye eski meclis üyelerinden Muhittin Kayabaş AK Parti İlçe Başkanlığı için aday olmadığını ifade etti. Muhittin Kayabaş ileride AK Parti Muğla Milletvekili adaylığını düşündüğünü şu anda ilçe başkanlığı görevinde aday olmayacağını söyledi.

  • 2770
Kayabaş, 'Aday Değilim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Partinin Merkez Yeni Cami’nde İdlib şehitlerimiz için düzenlenen lokma etkinliğinde gazetecilerin ilçe başkanlığı adaylığı ile ilgili sorusunu cevaplandırdı. Muhittin Kayabaş “Güzel Fethiye’mizde birlik beraberliğimizin sağlanmasında büyük etkisi olan kahraman Mehmetçiğimize şükran duygularımı arz etmek istiyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum. Biz burada huzurlu şekilde duruyorsak, siyasetten seçimden bahsediyorsak onların sayesinde yapabiliyoruz. Kendilerine minnet ve şükran borcumuzu ödemek için buradayız. Dualarımız şehitlerimiz içindir. Devletimizin yanındayız.” dedi. 
AK Parti’de temayül yapılacağını belirten Muhittin Kayabaş “İlçe başkanı arkadaşlarımız yarın temayülde yarışacaklar. Böyle bir göreve talip oldukları için şimdiden onları kutluyorum. Fethiye’miz için hayırlısı olan kazanır. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. Bütün arkadaşlarımız bu işe gönülden istekli. Kim daha iyi hizmet edecekse başkanımız o olur. Bizde arkasından destek için gece gündüz koştururuz. Ben ilçe başkan adayı değilim. Başka projelerimiz var. Allah izin verirse önümüzdeki dönemde Milletvekili aday adayı olarak kendimi açıklayacağım. İlçe başkan adaylarımızın arkasındayız.” ifadelerini kullandı. 

Kayabaş, 'Aday Değilim'

Bakmadan Geçme