Kaş'ta Koronavirüs Konulu Toplantı Yapıldı

Antalya'nın Kaş ilçesinde koronavirüs konulu toplantı yapılarak, salgın ile mücadelede alınan ve alınacak önlemler konuşuldu.

  • 856
Kaş'ta Koronavirüs Konulu Toplantı Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaş Belediyesi Kalkan Hizmet Birimi’nde koronavirüs toplantısı düzenlendi. Toplantıda, küresel salgın haline gelen koronavirüse karşı bugüne kadar alınan tedbirler ve bundan sonra atılacak adımlar değerlendirildi. Koronavirüs konusunda vatandaşların bilgilendirilmesi, Sağlık Bakanlığı tarafından alınan önlemlerin bilboard, afiş, broşür şeklinde görsel olarak hazırlanması ve duyuruları artırıp salgına karşı bilinçlendirme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

Toplantıya, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş İlçe Sağlık Müdürü Dilek Kandur, Kaş Devlet Hastanesi Başhekimi Serdar Yılmaz ve Hastane Müdürü Hüseyin Teke katıldı.

Başkan Mutlu Ulutaş toplantıda yaptığı konuşmada, “Koronavirüs salgını ile mücadele toplantısında, ilçemiz genelinde alınan ve alınacak olan tedbirleri konuştuk. Koronavirüse karşı mücadelede panik yapmadan, tedbirlerimizi almaya devam edeceğiz.” dedi.

Öte yandan, Kaş Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince virüs önlemleri kapsamında ilçe genelinde kamu binaları ile umuma açık alanlarda dezenfeksiyon çalışmasının sürdürüldüğü kaydedildi.
 

Bakmadan Geçme