Karaköy'e bir dokunduk, bin Ah işittik

Karaköy'ün kimi yerleri aydınlatmasız, kimi yerleri susuz, bazı kısımlarında da bakımsızlıktan telefon telleri yere kadar inmiş durumda. Vatandaşlar, bu sorunların çözülmeleri için yetkililerden hizmet bekliyor.

  • 1665
Karaköy'e bir dokunduk, bin Ah işittik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer’e bağlı Karaköy Mahallesi, sorunlarla boğuşuyor. Telefon, su ve elektrik problemleri olan mahallede vatandaşlar yetkililerden seslerini duymalarını istiyor. 
Karaköy Mahallesi Taşdibi Mevkii’nde elektrik direkleri ve telleri olmasına rağmen sokak lambası bulunmuyor. Karaköy Mahalle Muhtarı Ömer Ali Yıldırım, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde dilekçelerinin mevcut olmasına rağmen şu anda irsale hattının bulunmadığını dile getirerek, sorunlarından bahsetti. Karaköy Mahalle Muhtarı Ömer Ali Yıldırım  mahalle sorunlarıyla ilgili yaptığı açıklamada “ Aynı zamanda elektrik direklerimizi bir yıl önce proje uygulanmasına rağmen lambalar da yanmıyor. Sıkıntı nerde, hırsızlığa karşı acilen çözüm bulunması gerekiyor” diye konuştu.
5 hanenin bulunduğu mevkide sokak aydınlatmasının yanındasuyun da bulunmadığını ifade eden Muhtar Yıldırım, Aydem ile Muski yetkililerinden sorunlarına çözüm bulunmasını istedi.
Karaköy’de bulunan telefon direkleri de bakımsızlıktan çürümeye yüz tutarken telefon telleri de yere kadar inmiş vaziyette bulunuyor. Sorunun çözülmesi için telekom yetkililerinden uzun süre ses seda çıkmayınca vatandaş da, çocukları için kendi yöntemleriyle tedbir almış. Mahalle sakinleri, yerlere kadar inen tellerin fazla kısmını ağaç dallarına dolayarak çocukların ayaklarına dolanmasını bir nebze de olsa engellemiş.
 

Bakmadan Geçme