Karagedik Mahallesi semt pazarına kavuşuyor

Karagedik Mahallesi halkı, yıllardan bu yana beklediği semt pazarına kavuşuyor. Mahalle Muhtarı Niyazi Canözü'nün yoğun girişimleri sonucunda, semt pazarı konusu Fethiye Belediye Meclisi'ne taşınıyor. Muhtar Canözü, 'Mahallemizde bir semt pazarına ihtiyacımız var. Yıllardır bunun için yoğun bir çaba harcıyoruz. İhtiyaç daha da fazlalaştığı için süreci hızlandırdık' dedi.

  • 1136
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Karagedik Mahallesi semt pazarına kavuşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mahalleye semt pazarının kurulabilmesi için Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra ile görüş alışverişinde bulunduğunu kaydeden Karagedik Mahalle Muhtarı Niyazi Canözü; ihtiyacın fazlalaşmasından dolayı süreci hızlandırdıklarını belirtti. Karagedik Mahallesi’nde bulunan düğün salonu etrafındaki meydanda pazarın kurulacağını vurgulayan Muhtar Canözü, belediye meclis üyelerinin destekleriyle semt pazarını hayata geçirmek istediklerini söyledi. 

SÜRECİ HIZLANDIRDIK
Karagedik Mahalle Muhtarı Niyazi Canözü yaptığı açıklamada, “Mahallemizde bir semt pazarına ihtiyacımız var. Yıllardır bunun için yoğun bir çaba harcıyoruz. İhtiyaç daha da fazlalaştığı için süreci hızlandırdık. Mahallemizde bin imza topladık ve konuyla ilgili Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra ile bir görüşmemiz oldu. Kendisi bizlere destek verdi. Semt pazarı isteğimizi Fethiye Belediye Meclisi’ne taşıyacağız. Meclis üyelerimizin de katkılarıyla mahallemizde bir pazar yeri kuracağız. Halkımızın buna çok ihtiyacı var. Mahallemizde bir düğün salonu var. O bölgede meydanımız bulunuyor. Vatandaşlarımız dört gözle esnaflarımızı bekliyor. Esnaflarımız da burada bir semt pazarı kurulması konusunda istekliler. Gerekli işlemleri yerine getirip, hayırlısıyla pazarımızı kuracağız” diye konuştu. 


 

Bakmadan Geçme