Karaçulhalıların 50 Yıllık Yol Hayali Gerçekleşiyor

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca seçimden önce verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Birçok mahallede yol yapım ve yeni yol açma çalışmaları sürüyor.

  • 2136
Karaçulhalıların 50 Yıllık Yol Hayali Gerçekleşiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Karaca, Karaçulha Mahallesinin yol sorununa adeta neşter vurarak, çalışmalara başladı. Seçim döneminde mahalleye yaptığı ziyaretler de imar yollarının açılması, 18. Madde uygulamasının gerçekleştirilmesi ve tapu dağıtılması gibi verdiği sözleri yerine getiriyor. 22/a uygulamasının ardından Fethiye Belediyesi Fen İşleri ekipleri Mahalle muhtarı Mustafa Gizli’nin katılımıyla daha önce imarda ayrılan yolların açılmasına başlandı. Murt deresi ile Mustafa Kiremitli Caddesi’nin bağlantı yollarının asfaltlanması gerçekleştirilirken, aynı cadde civarında ara yollar da açılıyor. Mahalle sakinlerinin 50 yıldır beklediği yolların açılması, büyük sevinç yarattı. Karaçulha Mahallesi Muhtarı Mustafa Gizli, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkürlerini sunarak, “Mahalle halkının yıllardır hayalini kurduğu yolların açılması bizler için büyük önem taşıyor. Ne kadar teşekkür etsek inanın az gelir. Sayın Başkan Alim Karaca seçim döneminde bizlere verdiği sözleri yerine getirmesi gözümüzdeki siyasetçi modellerini değiştirdi. Hizmet geliyor, vatandaşlarımız çok mutlu. Alim Karaca Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi. 

Yorumlar 1
Ayşe bal 15 Temmuz 2020 02:26

Biz,Çamköylu,ler, yıllardır bekleriz ,yolları ve spor,aletli ,,parkı,, bizleri de unutmayın ,,,,iyiki,varsınız,,,alim,karaca,başkanımıza,,,selam ve saygilar,çam,köy,hacı kerim,sok,,yorumsuz,ve,ilgisiz,kalmayın,, teşekkürler,

Bakmadan Geçme