KARACA'DAN MÜFTÜ UZUNHARMAN'A ZİYARET

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Müftüsü Hamdi Uzunharman'a nezaket ziyaretinde bulundu. Sohbet şeklinde geçen ziyarette müftülük faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Uzunharman, belediyenin verdiği destek için teşekkür ederek, Karaca'ya başarılar diledi.

  • 550
KARACA'DAN MÜFTÜ UZUNHARMAN'A ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da Müftü Hamdi Uzunharman’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini kaydederek, “belediye olarak ibadethanelerimizin düzenli olarak temizliği başta olmak üzere, imkanlarımız ölçüsünde yardımcı oluyoruz.”şeklinde konuştu.

 

Diyanet Yayınları Satış Noktasına Ziyaret

Başkan Karaca, ziyaret esnasında Fethiye Müftülüğü bahçesindeki diyanet yayınları satış noktasını da gezdi. Karaca, “Yüce Dinimizle ilgili bilgilerin doğru öğrenilmesi için, doğru kaynakların satışının yapıldığı nokta önemli, dinimizin doğru öğretilmesi ve gelecek nesillere doğru aktarılması şart. Satış yerinin açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”dedi. Fethiye Müftüsü Hamdi Uzunharman da yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim başta olmak üzere yerli ve yabancılar için farklı dillerde hazırlanmış ve satış noktamızda en çok ilgi gören kitabımız. Diyanet yayınları da yeni camiye ziyarete gelenler tarafından tercih ediliyor” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme