Karaca'dan Belediyespor Basketbol Takımı'na Moral Ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol Kulübü Başkanı Selamettin Yılmaz, Kulüp Yöneticisi ve Fethiye Belediyesi Danışmanı Yavuz Topateş ile birlikte Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol Kulübü sporcu ve antrenörlerini ziyaret etti. Karaca, 'Belediye olarak her zaman yanınızdayız' dedi.

  • 996
Karaca'dan Belediyespor Basketbol Takımı'na Moral Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sporcu ve antrenörleri tek tek elini sıkarak, başarılı ve hayırlı bir sezon dileyen Karaca, sporculara bu hafta Ankara’daki karşılaşma öncesi başarılar diledi. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol Kulübü Başkanı Selamettin Yılmaz, “Resmi maçımız öncesi son antrenmanımızda Belediye Başkanımız Alim Karaca ile sizleri tekrar ziyaret etmek istedi. Tüm yönetim, takım ve sizler adına Sayın Başkana hoşgeldiniz diyorum” diye konuştu.

Karaca, “İçeride oynayacağımız PETKİM maçı önemli”
AlimKaraca ise, “Kulüp başkanımızdan aldığımız bilgiye göre herşey yolunda gidiyor. Sizlerden çok umutluyuz. Bu süreçte hep birlikte olacağız. Bu sene içerisinde sizler için Belediye olarak ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Ankara’daki maç için ise sizlere başarılar diliyoruz. Oradan başarıyla döneceğinizden de hiç şüphem yok. Sanırım önümüzdeki hafta olacak PETKİM maçı çok önemli. Tüm halkımızı Fethiye’de diğer hafta oynanacak maça davet edeceğiz. Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme