Karacabey Restoran'da kış hazırlıkları başladı

Fethiye'nin en gözde mekanlarından 'Mur-et Karacabey Et Restoranında' güzel geçen yaz sezonundan sonra kış hazırlıkları başladı.

  • 2901
Karacabey Restoran'da kış hazırlıkları başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de et, mangal ve kebap üzerine hizmet veren “Mur-et Karacabey Kasap Restoran” adından söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle yaz döneminde çok sayıda ünlü ismin uğradığı restoran, lezzetli et ve et ürünleri ile daha da dikkat çekiyor. Kış dönemi için hazırlıklara başlayan “Mur-et Karacabey Kasap Restoran” Çarşamba ve Cuma günleri Gizem Erdinç eşliğinde canlı müzik hizmeti vererek misafirlerinin ruhunu da doyurmaya hazırlanıyor. Mur-et Karacabey işletmesinin etleri ile özel olduğunu belirten Et Uzmanı Murat Karacabey, “Fethiye halkını kış ayında restoranımıza davet ediyoruz” dedi. 
“YAZ SEZONU GÜZEL GEÇTİ”
Karacabey Et Restoran Sahibi Murat Karacabey, “Yaz sezonunda umduğumuzun daha üstünde beklentilerimiz oldu. Sezon pandemi kurallarına uyarak geçti. Yabancı kalitesi de arttı. Ruslar, Araplar vardı ve İngilizlerinde gelmesi ile daha güzel hizmet vermeye başladık. Daha kaliteli müşterilerimiz oldu. Yaz sezonu öncelikle çok güzel ve muhteşem geçti” dedi. 
ÇARŞAMBA VE CUMA GÜNLERİ CANLI MÜZİK
Mur-et Karacabey Kasap Restoran İşletmecisi Murat Karacabey, “Kış sezonunda kapalı 2 tane salonumuz var bizim için önemli olan yerli müşterilerimiz olduğu için kış sezonunda kapalı salonumuzun hazırlıklarını yaptık. Kış sezonunda ayrıca Çarşamba ve Cuma günleri sanatçımız Gizem Hanım sahneye çıkacak. Çarşamba ve Cuma günleri yemek eşliğinde canlı müziğimiz olacak” diye konuştu.
KARACABEY’İ ÖZEL KILAN; ETLERİ
Murat Karacabey, “Karacabey’in etleri kendi çiftliklerimiz de yetişen etlerdir. Müşterilerimizi burada yabancı gibi değil kendi ailemizden biri olarak ilgileniyoruz. Hepsine tek tek hizmetlerimizi sunuyoruz. Etlerimiz, mezelerimiz, tandır kebabımız… Ne olursa olsun hepsinin en kalitelisini sunuyoruz. Fethiye halkını kış ayında restoranımıza davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
“KARACABEY’DE SİZLERLE BİRLİKTEYİM”
Müzisyen Gizem Erdinç “Dinleyenlerimle uzun zamandır bir araya gelemiyorduk. Artık Fethiye’nin nezih ve kaliteli mekanı Karacabey de sizlerle birlikteyim. Çarşamba ve Cuma akşamları bu harika ortama ve atmosfere birbirinden güzel yemekler eşliğinde, harika şarkılarımızı hep birlikte söylemeye davet ediyorum. Sizleri seviyorum.” şeklinde konuştu.
 

Karacabey Restoran'da kış hazırlıkları başladı
Karacabey Restoran'da kış hazırlıkları başladı
Karacabey Restoran'da kış hazırlıkları başladı

Bakmadan Geçme