KARACABEY RESTAURANT'IN AÇILIŞINI VALİ ESENGÜL CİVELEK YAPTI

 Muğla'nın Seydikemer İlçesinde et-mangal restaurantı olarak yıllardır hizmet veren Karacabey Restaurant et-mangal evi Fethiye'dede hizmete girdi. Karacabey et-mangal evinin açılışını Muğla Valisi Esengül Civelek ile birlikte Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca birlikte yaptılar.Vali Esengül Civelek açılışta yaptığı konuşmada Karacabey Restaurant Fethiye'nin gelişmesine, kalkınmasına katkıda bulunacak'' ifadelerini kullandı.

  • 3918
KARACABEY RESTAURANT'IN AÇILIŞINI VALİ ESENGÜL CİVELEK YAPTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Önce küçük bir mekan ile başlayıp şu an Ege ve Akdeniz bölgesinin en gözde en lezzetli ve en büyük restaurantı haline gelen Karacabey Restauant’ın Seydikemer’den sonra Fethiye’deki 2’nci şubesinin açılışını Muğla Valisi Esengül Civelek yaptı.

Yılların verdiği deneyim ile yoluna emin adımlarla devam eden Karacabey Restauant büyümeye devam ediyor. Uzun yıllar Kaş – Korkuteli Kavşağında hizmet veren ve herkesin damak tadını şenlendiren Recep Karacabey ve oğlu Murat Karacabey’in işlettiği Karacabey Restaurant gelen yoğun talep doğrultusunda yeni şubesini geçtiğimiz aylarda Fethiye’de hizmete açmıştı. Açılışından bu yana herkesin uğrak merakı olan ünlü Karacabey Restorant resmi açılışını ise Muğla Valisi Esengül Civelek’in de katıldığı açılış töreniyle yaptı. Geçtiğimiz haftalarda Fethiye’ye gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un dahi uğramadan gitmediği Karacabey Restoran’ın açılışına katılım yoğun oldu. Muğla Valisi Esengül Civelek, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel, Fethiye Jandarma Komutanı Rüştü Şen, Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş, FTSO Başkanı Osman Çıralı, Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır,Dünyanın ünlü şeflerinden Gürkan Topçu, Fethiye 15 Temmuz Şehitleri Derneği Başkanı Harun Balcı, bazı daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.Açılışa katılan konuklara fırında pişirilen kuzu çevirme ile tandır kebaplar ikram edilirken konuklar tandır ve kuzu çevirmenin harika olduğunu ifade ettiler.

TURİZM BAKANIMIZI AĞIRLADIK

Murat Karacabey; “Fethiye’deki 2’nci şubemizi açmış bulunmaktayız. İlk şubemizi Seydikemer’de açmıştık. İkinci şubemizi Fethiye halkına daha yakın olmak için ikinci şubemizi Fethiye’ye açtık. Aslında restoranımızı 2 ay önce açmıştık ama töreni şimdi yapıyoruz.  Fethiye halkına ve bize ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz” dedi.

Fethiye’de daha yaşın genç olmasına rağmen kendimizi sevdirdik. Vali hanım bizi çok seviyor. Turizm bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’u burada ağırladık. Sevilmek güzel bir şey. Dünyanın en iyi etçisi Gürkan Şef de burada. Açılışımıza katıldı. Dünyada ve Türkiye’de en iyi etleri yapıyor” dedi.

MANGALLAR BİZDEN

Bizim meşhur olmamızın nedeni etlerimiz kendi çiftliğimizden geliyor.  Burada tandır kebabımız olacak. Kendin pişir kendin ye olacak. Masamıza etlerimiz geliyor, müşterilerimiz etlerini seçebiliyor. Masanın yanına mangalı geliyor. İstediği tatta, istediği şekilde kendileri pişirebiliyor.

Müşterilerimiz burada kahvaltı da yapabilecek. Köy kahvaltımızın içinde ciğer, sucuk ve köy bazlaması var. Herkesi bekliyoruz” dedi.

FETHİYE’NİN GELİŞMESİNE KATKI SUNACAK

Muğla Valisi Esengül Civelek; “4 mevsim turizmin yaşandığı Fethiye’mizde; doğa içerisinde hoş, nezih bir mekânda Türk Mutfağının geleneksel lezzetlerinin sunulacağı Karacabey Restoran’ın hizmete açılış töreninde bir aradayız. Restoranımızın açılışı hayırlı uğurlu olsun. İnanıyorum ki bu yatırım Fethiye’mizin gelişmesine, kalkınmasına, istihdamına katkısı olacaktır. Bol bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme