Karaca: 'Verdiğimiz sözleri tutacağız'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, bu sezon ING Basketbol Süper Ligi'ne yükselen ve hazırlıklarına son sürat devam eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un Beşkaza spor salonundaki antrenmanını izledi.

  • 972
Karaca: 'Verdiğimiz sözleri tutacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 3 Ekim Cumartesi günü saat 15.15’te Fethiye Beşkaza spor salonunda Frutti Extra Bursaspor ile oynanacak olan maç öncesi hazırlık yapan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u ziyaret etti.
Takımın hazırlık çalışmalarını izleyen Başkan Karaca Süper Lig sezonunun başlamasıyla ilgili olarak şunları söyledi; “Öncelikle yeni sezon herkese hayırlı olsun. Yeni bir sezonda, yeni bir ligde, yeni transferlerimizle oldukça güçlendik. Biz Fethiye Belediyesi olarak sponsorlarımızla birlikte verdiğimiz her sözün arkasında duracağız. Burada mücadele veren hiçbir oyuncumuzun ücretimi alabilirim alamam gibi bir düşüncesi olmasın. Verdiğimiz her sözün arkasında olacağız ve arkadaşlarımız çalışmalarının karşılığını zamanında alacaklar. Bir yıl içinde karşılamayı taahhüt ettiğimiz finansal desteği daha kısa süre içinde takdim edeceğiz. Süper Lig’de kalmak istiyoruz. Orta sıralarda kalabilirsek bu bizim için bir başarı olacak. Önümüzdeki sezona daha güçlü bir şekilde gireceğiz. Tüm Fethiye şu an sizi konuşuyor ve kenetlenmiş durumdayız. Maddi destek vermek için herkes beni arıyor. Önümüzdeki günlerde de ciddi destekler olacak. Geçen sezon nasıl Fethiye’ye şampiyonluk yaşattıysak bu sezonda da güzel başarılara imza atacağız. Ben Fethiye Belediye Başkanı olarak her zaman yanınızdayım. Çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum.”
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol Kulübü Başkanı İzzet Durak ise Başkan Karaca’nın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Başkanımız Alim Karaca’ya takımı hiçbir zaman yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum. Geçen sezon kazandığımız başarılar için burada olan olmayan tüm ekip arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Basamakları tek tek tırmandık ve şu an Süper Lig’deyiz. Bunun için de çok gururluyuz. Bu sezon bizleri geçtiğimiz sezonlarda da olduğu gibi en güzel şekilde temsil edeceğinizden hiç şüphemiz yok. Takımımızın üst sıralarda mücadele etmesini tabii ki isteriz. Ama daha önemlisi, sizlerden bize yakışacak bir mücadele göstermenizi rica ediyoruz. Hepimize başarılarla dolu,  sağlıklı, sakatlık olmayan bir sezon diliyorum” dedi.
 

Karaca: 'Verdiğimiz sözleri tutacağız'

Bakmadan Geçme