KARACA, 'SEÇİM VAADİMİZDİ, YAPTIK'

'Fethiye' programında konuk olan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca halk evleri ve halk plajlarına da değindi. Seçim vaadimizdi, yaptık diyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 'Seçimlerden önce iki tane halk plajı yapacağımı söylemiştim. 4 tane yapıyoruz. Göcek'ten bize geçen İnlice Plajı'nı çok güzel yapıp halka sunduk. Binlerce insanın teşekkür mesajlarını alıyorum. Sonrasında Karaot'u aldık ve orda da bir halk plajı yaptık. Arife günü de Akmaz Plajı'nı açtık' dedi.

  • 1837
KARACA, 'SEÇİM VAADİMİZDİ, YAPTIK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BAŞKAN KARACA, “EN BÜYÜK KRİZLE KARŞI KARŞIYAYIZ”
En büyük ekonomik krizle karşı karşıya olduğumuzu ve buna rağmen en ucuz çayı içirdiklerine de değinen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Cumhuriyet Halk Partili belediyeler halktan yana hizmet üretmeye mecburdur. Tarihte hep böyle olmuştur. Bu alanda halk evleri açtık. Hisarönü ve Karaçulha bölgesinde iki tane daha yaptık yakında açılışı olacak. Vatandaşımızın en büyük problemlerinden biri sahile gidip sevdikleriyle birlikte vakit geçirebileceği bir yer. En büyük ekonomik krizle karşı karşıyayım. Daha önce 100 milyona yaptırdığımız hizmeti şuan 400 milyona yaptırıyoruz. Bu durum geliri olmayan belediyeler için çok kötü. İnanın ki iflasa doğru gidiyorlar. Biz Fethiye Belediyesi olarak ayaklarımızın üzerindeyiz. Ekonomimiz de iyi. Şuan için bir sıkıntımız yok. Borcumuz da yok. Biz bu alanda ekonomisi zayıf olan insanlara 1 liradan çay vermeye devam edeceğiz. Ben 5 yıl boyunca çayı bölgemizde yaşayan insanlara 1 liraya çay içireceğimi söyledim. Burada uygun fiyattan yiyecek ve içeceklerden yararlanabiliyorlar. Ekim ayında da Günlükbaşı’nda Halk Ekmek fırınını kazandırıyoruz. Onu da uygun fiyatlarla maliyeti neyse maliyetine bölgemizde yaşayan insanlara ekmek yedireceğiz” ifadelerini kullandı. 

KARACA, “SEÇİM VAADİMİZDİ, YAPTIK”
Halk plajlarının seçim vaadi olduğunu ve 2 tane yerine 4 tane yaptıklarını belirten Başkan Karaca, “Seçimlerden önce iki tane halk plajı yapacağımı söylemiştim. 4 tane yapıyoruz. Göcek’ten bize geçen İnlice Plajı’nı çok güzel yapıp halka sunduk. Binlerce insanın teşekkür mesajlarını alıyorum. Sonrasında Karaot’u aldık ve orda da bir halk plajı yaptık. Arife günü de Akmaz Plajı’nı açtık. Oradan da ciddi teşekkür mesajları alıyorum. Şimdi de geçen yıl ihalesine girdiğim Çalış’ta 10000 metre karelik alan üzerinde 370000 lira ve kdv ile aldık. Yıllık bize maliyeti 450,500 bin lira gibi olacak. Halkın huzurna katkı sağlayacak alanlar yaratmaya devam edeceğim. Sonuçta biz bu hizmetleri halkımızın vermiş olduğu vergiler ile yapıyoruz. 2 tane söz vermiştik fakat 4 tane halk plajını halkımızın hizmetine şu bir ay içerisinde sunmuş olacağız. Göcek’te çirkin durumda olan tam merkez de belediyemizin 11 tane iş yeri vardı. Onu da belediye olarak tamamen aldık ve restore ettik. Şuan ise çok modern bir hale geldi. 15 gün sonra da oranın ihalesini yapacağız ve halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Çalışta bulunan plajı ise en geç bir ay içerisinde açıyoruz” şeklinde kullandı.
KARACA, 'SEÇİM VAADİMİZDİ, YAPTIK'KARACA, 'SEÇİM VAADİMİZDİ, YAPTIK'

Bakmadan Geçme