Karaca nikah kıydı, normalleşme bekleniyor

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Fethiye ve çevresinde de normalleşme için geri sayım başlarken, özellikle açık ve kapalı düğün salonları hazırlıklarını son aşamaya getirdi. Fethiye Belediyesi nikah memurlarının kıydığı nikahların ardından düğün organizasyonlarından tarih alan genç çiftlerde biran önce normalleşmenin başlamasını bekliyor. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde nikah kıyan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 'Bölgemizde vaka sayısı minimize olmuş durumda. Bölgemizde normalleşme bekliyoruz' ifadelerini kullandı. 

  • 6129
Karaca nikah kıydı, normalleşme bekleniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Hatice Aygan ve Hasan Sarıkaya çiftinin nikahını kıydı. Fethiye Belediye evlendirme memurluğuna başvuran Aygan ve Sarıkaya ailelerinin katıldığı nikah merasiminde çiftin nikahını kıyan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, normalleşme için Fethiye’nin hazır olduğunu, Fethiye’de vaka sayısının minimize hale geldiğini ifade etti. Hatice Aygan ve Hasan Sarıkaya çiftinin nikahını Belediye Başkanı Alim Karaca’nın yanı sıra çiftin ailesi ve yakınları da katıldı. Kovid 19 tedbirleri altında açık havada yapılan nikah merasiminin ardından Urfalı Keman Sanatçısı Ahmet Ayazgök, çiftin merasimini görünce kemanıyla aşk şarkısı çalıp söyledi. Aygan ve Sarıkaya çifti de keman eşliğinde dans ederken arkadaşları da alkış tuttular. Gelin ve arkadaşlarının hareketli şarkı eşliğinde oynadığı nikah merasiminde çift Belediye Başkanı Alim Karaca’ya nikahı kıymasından dolayı teşekkür ettiler. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “17 günlük kapanma sürecinin ardından hafta sonları kısıtlamasıyla birlikte Fethiye’de vaka sayısı minimize edilmiş durumda” dedi.  Başkan Karaca, 1 Haziran’dan itibaren esnaflarımızın işyerlerini açmaya başlayacağı umudunda olduğunu, Fethiye’de turizm sezonunun da hareketli geçeceğini ve sezonun ileriki tarihlere kadar uzayacağını umduğunu söyledi. 
1 TEMMUZ’DA İNGİLİZ VE RUSLAR GELECEK
Başkan Alim Karaca” 17 günlük kapanma sürecinden sonra, Fethiye de vaka sayısı minimize olmuş durumda. 1 Haziran itibari ile Salı günü bölgemizde normalleşmenin olacağını düşünüyorum. Bugün itibari ile yani 31 Mayıs günü itibari ile bakanlar kurulu kararı neticesin de bunlar açıklanacak. Umarım genç çiftlerimizin bu çok özel günlerini çok daha farklı ve güzel bir ortamda kutlamalarını istiyoruz. Tabi düğün merasimleri bölgemizde kovid virüsü geçtikten sonra önceki dönemde ki olduğu gibi tekrardan kardeşlerimizin mutluluklarına ortak olmak istiyoruz, onlarla beraber bu özel günlerini kutlamak istiyoruz. Bölgemizde özellikle Fethiye’miz de bu kovid-19 ciddi problemlere ve hasarlara yol açtı. 1,5 yıllık süreç içerisinde birçok esnafımız iş yerlerini kapatmak zorunda kaldılar. Turizm ile ilgili ciddi anlamda da sıkıntı çekilen bir bölge halindeyiz. Ama ben bunun 1 Hazirandan sonra rahatlamaya ve bu bölgede ki esnaflarımızın iş yerlerini açaraktan hem kendi ekonomilerine hem de bölge ekonomisine katkı sunacaklarını düşünüyorum. 1 Temmuz itibari ile de İngiliz ve Rusların bölgemizde uçuşları gerçekleşecek. Özellikle İngiltere’den aldığımız veriler bu yönde. Temmuz ayı itibari ile Fethiye’de ciddi hareketlilik bekliyoruz ve sezonun sadece Eylül ve Ekime kadar değil Kasımın sonuna kadar bu bölgede uzayacağını düşünüyoruz. Dört gözle 1 Temmuzu hep beraber bekliyoruz, bölgemizde ki çalışmalarımızla sizler yakından takip ediyorsunuz. Onları da Haziran sonu itibari ile bütün yollarımızı ve gerçekten altyapı ile ilgili ana ertel yollarımızı tamamlayaraktan bölgemizdeki vatandaşlarımızın çok değerli halkımızın hizmetine sunacağız. Bütün planlamamızı yaptık, 1 Temmuza şuan itibari ile Fethiye’mizi hazırlıyoruz. “ dedi.
DÜĞÜN SEZONUNUN AÇILMASINI BEKLİYORUZ
Nikahın hemen ardından duygularını anlatan gelin Hatice Aygan’da, pandeminin bitmesini istediklerini normalleşme ile birlikte belli olan düğün tarihine göre düğünün gerçekleşeceğini umduğunu belirtti.  
Aygan,“ Nikahımız kıyıldı bugün çok mutluyuz. Allah herkese nasip etsin, nikahımızda şahit olduğu için Alim beye de çok teşekkür ederiz. Düğün tarihi belli ama açılmadıysa biz de şuan kesin bir şey söyleyemiyoruz. Düğünün açılmasını bekliyoruz, pandemi süreci geçer ve açılır umarım” diye konuştu. 
Damat Hasan Sarıkaya’da, “Ben de çok mutluyum. Umarım sezon açılır. Normalleşme başlar. “Düğün sezonuna göre düğünümüz yapılacaktır diye umuyorum, bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 
 

Karaca nikah kıydı, normalleşme bekleniyor
Karaca nikah kıydı, normalleşme bekleniyor
Karaca nikah kıydı, normalleşme bekleniyor
Karaca nikah kıydı, normalleşme bekleniyor
Karaca nikah kıydı, normalleşme bekleniyor
Karaca nikah kıydı, normalleşme bekleniyor

Bakmadan Geçme