Karaca, Hisarönü esnaflarıyla bir araya geldi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden alt yapı çalışmalarının hemen ardından Fethiye Belediyesi, üst yapı çalışmalarına başlayacak. Belediye Başkanı Alim Karaca, Hisarönü mevkiindeki en işlek bölge olan Cumhuriyet Caddesi esnaflarıyla belediye meclis salonunda yapılacak üst yapı çalışması öncesinde bir araya geldi.

  • 1050
Karaca, Hisarönü esnaflarıyla bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi’nin işbirliğinde 62 Milyon TL yatırım ile startı verilen Hisarönü-Ovacık Mevkii kanalizasyon hattı çalışmaları hızla sürüyor. Bölgede çalışmalar hummalı bir şekilde devam ederken, üst yapı çalışmaları için de Fethiye Belediyesi, bölgedeki esnaflarla bir araya geliyor. 
Sinevizyon ile proje gösterildi
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Ölüdeniz Mahalle Muhtarı Halil Duman, ilgili müdürlükler ve bazı belediye meclis üyelerinin de katılımlarıyla Hisarönü Cumhuriyet Caddesi esnaflarıyla toplantı yapıldı. Toplantıda, Cumhuriyet Caddesi’nin bölgedeki en işlek bölge olması dolayısıyla, üst yapıda kullanılacak ürünler ve bölge projeleri sinevizyon eşliğinde esnaflara gösterildi. Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürü Tahir Başaran, esnafların da görüşleri alınarak, büyük hassasiyet içerisinde projeyi bölgeye yakışır bir şekilde yapılacağını söyledi. 
Karaca, “Sezona kadar bitirmek istiyoruz”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, “Çalış sahilimizde büyük bir proje yapıyoruz. Çalış projesi bittiğinde, herkesin memnun olduğu, gerçekten güzel bir proje ortaya çıkacak. Aynı özveriyi gözbebeğimiz olarak gördüğümüz bu bölgelere de yapmak istiyoruz. Projelerimiz hazır. Sizlerin de katkılarıyla bu projelerimizi sezona kadar bitirmek istiyoruz” dedi.
Esnaflar Karaca’ya teşekkür etti
Bölge esnafları hem alt yapı hem de üst yapı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür ederken, üst yapı çalışmalarında kullanılacak malzemeler konusunda bilgiler aktardı. 
 

Bakmadan Geçme