Karaca, 'Fethiye'yi çok güzel yerlere getireceğiz'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümü nedeniyle Fethiye Beşkaza Meydanı'nda düzenlenen Onur Akın konseri sırasında halka hitaben yaptığı konuşmada, 'Fethiye'yi çok güzel yerlere getireceğiz' ifadelerini kullandı.

  • 795
Karaca, 'Fethiye'yi çok güzel yerlere getireceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca sık sık alkışlarla kesilen konuşmasında, “Cumhuriyetimize sonsuza kadar sahip çıkacağız” diyerek Fethiye’de yaşayan 160 bin vatandaşımızın huzur ve refahı için 5 yıl boyunca emek harcayacağız” dedi. Karaca, “Her şeyin çok güzel olması adına bizler, sizler için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Cumhuriyetimize farklı bir şekilde sahip çıkabilmek için3 gün öncesinden etkinliklerimize başladık. Bugün yine kortej ile Beşkaza Meydanı’na geldik. Bizlerden desteğini esirgemeyen, bizlerle olan Cumhuriyet sevdalısı; Mustafa Kemal Atatürk sevdalısı, vatan sevdalısı tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bizler ilk konserimizi 19 Mayıs’ta sevgili Edip Akbayram’ı sizlerle buluşturduğumuz zaman şunu söylemiştik… 5 yıl sizler için çalışacağız. Tek amacımız Fethiye’de yaşayan 160 bin vatandaşımızın huzur ve refahı için emek harcamak. Bunları dile getirmiştik. Şu 6,5 aylık süreç içerisinde Fethiye’de sosyal aktivitelere önem veriyoruz. Sizlerin katılımıyla da bu etkinlileri gerçekleştiriyoruz. Stadyumdaki kutlamalarda binlerce vatandaşımız ile birlikte Cumhuriyete sahip çıktık. Bu ruh bu bedende olduğu sürece Cumhuriyete, Mustafa Kemal Atatürk’e ve vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi. 

SORUMLULUĞUMUZ ÇOK BÜYÜK 
Karaca, “25 yıllık bir özlemden sonra burada belediye başkanı oldum. Siz değerli dostlarımın desteği ile dünyanın en güzel şehrinde belediye başkanlığı yapıyorum. Sorumluluğumuz çok büyük. Yükümüz çok fazla. Bunu biliyoruz ama bizim gençliğimiz var, bizim enerjimiz var, bizim gücümüz var; biz başarılı olmak zorundayız. Sizler de göreceksiniz ki 5 yıldan sonra Fethiye’yi çok güzel yerlere getireceğiz. Çünkü sizin gibi arkamızda dağ gibi halkımız var. Halkımız ve esnaflarımız bize sahip çıkıyor. Göreve seçildiğimiz ilk günlerde küçük siyaset yapmak isteyen bazı insanların sosyal medyadaki trollerin karşısında dimdik durduk ve sizlerle bugünlere geldik. Bundan sonra da direnmeye devam edeceğiz. Halkın karşısında hiç kimsenin durma şansı yoktur. Bizim bir amacımız var, Fethiye’nin geleceğini hazırlamak ve siz halkımızı mutlu edebilmek. Hep birlikte Cumhuriyetimize ve Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’e sahip çıkmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme