Karaca Fethiyespor'u kahvaltıda Bir Araya Getirdi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Payasspor karşılaşması öncesi Barbun Restaurantta kahvaltıda bir araya getirdi.

  • 1152
Karaca Fethiyespor'u kahvaltıda Bir Araya Getirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı ve kulüp yöneticileri, futbolcular ve eşleri kahvaltı da bir araya geldi. Fethiyespor’a her zaman desteklerini sürdüreceklerini belirten Karaca, kulübün sabit gelire kavuşturulması için çalışmaların sürdüğünü dile getirdi. 
Birlik beraberlik ile Fethiyespor’un başarıya ulaşacağını, siyasete malzeme edilmeden sabit bir gelire kavuşacağını kaydeden Karaca, alınan puanlar için de futbolculara teşekkür ederek, “Devamını bekliyoruz. Sizler puanları 3’er 3’er toplayın biz daha fazlasını yapalım” dedi.

Fethiyespor taraftarına da çağrıda bulunan Karaca, “Bu şehrin bir kalbi var. Herkes o kalbe en kötü anda bile sahip çıkmalıdır. İyi günde herkes orda asıl kötü günde herkes taşın altına elini koymak gerçeği göstermelidir” dedi. 

Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı da Başkan Alim Karaca’ya teşekkürlerini sunarak, “başkanımız seçildiği günden bu yana Fethiyespor için olağanüstü gayret sarf ediyor. Kendisine sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Allah razı olsun”dedi.
 

    

Bakmadan Geçme