Karaca 'Fethiye'mizin onurunu ve güvenliğini korumaya kararlıyız'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, gündeme bomba gibi düşen iddiayla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Alim Karaca, 'Her ne amaçla olursa olsun bu olayın yaşanmış olmasından ziyadesiyle üzgünüm. Ancak şehrimizin huzurunu, Fethiye'mizin onurunu ve güvenliğini korumaya kararlıyız.' ifadelerini kullandı.

  • 4815
Karaca 'Fethiye'mizin onurunu ve güvenliğini korumaya kararlıyız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, gündeme bomba gibi düşen iddiayla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Alim Karaca, “Her ne amaçla olursa olsun bu olayın yaşanmış olmasından ziyadesiyle üzgünüm. Ancak şehrimizin huzurunu, Fethiye’mizin onurunu ve güvenliğini korumaya kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Dün akşam meydana gelen olayla ilgili olarak bazı yayın organlarında ve sosyal medyada yer alan haberler, yorumlar olaya neden olan şahsın amacını aşan açıklamaları doğrultusunda yapılmaktadır. Olayla ilgili kutsal değerlerimize hakaret, davranış ve iftiralar yasal alana intikal etmiştir. Olayın oluş ve yayılış şeklinin siyaseten yıpratma amacına yönelik olduğu açıkça görülmektedir. Soruşturma her alanda görülecek ve tarafımızca özenle takip edilecektir. Şahsım ve Fethiye’miz bu tür olaylara alışkın değildir. Kişiliğimiz ve karakterimizin, yaşandığı varsayılan olaya uymadığını, Fethiye halkı yakından bilmektedir. Her ne amaçla olursa olsun bu olayın yaşanmış olmasından ziyadesiyle üzgünüm. Ancak şehrimizin huzurunu, Fethiye’mizin onurunu ve güvenliğini korumaya kararlıyız" dedi.

Öte yandan sosyal medyada vatandaşlar Alim Karaca'ya destek olacak nitelikte paylaşımlar yaparak 'Alim Karaca Yanındayız' mesaji verdiler.

NE OLMUŞTU? Dün gece saat 22:00 sularında Merkez Yeni Camii yanındaki kavşakta yol vermeme yüzünden Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve şoförünün saldırısına uğradığını iddia eden Çağlar Özbakır, Günlükbaşı Polis Karakolu’na giderek şikayetçi olmuş ve basına da açıklamada bulunmuştu.

Bakmadan Geçme