Karaca, 'Fethiye'mizi Daha da Güzelleştireceğiz'

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimlere az bir zaman kala Çalış Plajı'nda hizmet sunan esnaflar ile toplantıda bir araya geldi. Karaca, 'Fethiye'mizi çok daha güzelleştireceğiz' dedi. 

  • 466

Karaca, 'Fethiye'mizi Daha da Güzelleştireceğiz'

Ametist Restoran’da gerçekleşen programa CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, belediye meclis üyesi adayları ve bölge esnafı katıldı. Sorunları dinleyen Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, projeleri hakkında da bilgiler aktardı. Esnaflar, Çalış’a gelecek turistlerin anı bakımından foto çektirebileceği görsel istediler.

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, Çalış bölgesine yaptığı çalışmalar için Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’ya teşekkür etti. Kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan Dernek Başkanı Ay, Foça Mahallesi muhtar adaylarını da tanıttı. Soru cevap şeklinde ilerleyen buluşmada Karaca, yeni dönemde seçildiği takdirde hayata geçireceği hizmetleri anlattı. 

Karaca, 'Fethiye'mizi Daha da Güzelleştireceğiz'

YÜZDE 30 TASARRUF SAĞLAYACAĞIZ
Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca yaptığı konuşmada, “Fethiye’mizi çok daha güzelleştireceğiz. Estetik komisyonumuzla sizler için güzel projeleri hayata geçireceğiz. Mevcut aydınlatmalar yerine dekoratif led aydınlatmalara geçiyoruz. 100 milyon TL’lik bir yatırım yapmaya hazırlanıyoruz. Ödeneği ayrıldı, her şeyi hazır. Bir yılda bu çalışmayı bitireceğiz. Bine yakın yakın dekoratif aydınlatma direği ile birlikte yüzde 30 tasarruf sağlayacağız. Dünya Bankası’ndan kredi aldık. Türkiye’de bu krediyi alan tek belediyeyiz. Beş yılı ödemesiz 30 yılda ödenecek ve belediyenin kasasından da para çıkmayacak” dedi. 

Karaca, 'Fethiye'mizi Daha da Güzelleştireceğiz'

İLÇEMİZE YENİ YEŞİL ALANLAR KAZANDIRACAĞIZ
Açıklamalarını sürdüren Karaca, “Fethiye’de yaşayan gerçekten kendilerini özel hissedecek. İlçemize yeni yeşil alanlar kazandıracağız. Yeni yapacağımız hayvan barınağının yer tahsisi yapıldı. Akademisyenler ile işbirliği yapacağız. 50 milyona yakın proje değeri olan barınağı önümüzdeki günlerde ihaleye çıkaracağız. Bölgenin en iyi barınağını yapacağız ama ona da eleştiri getireceklerdir mutlaka. Bizim hayvansever gönüllüler ile hiçbir problemimiz yok ama ille de siyaset yapmak isteyen insanlar olabiliyor. Birilerine çalışan insanlar var her şeyi hakarete varan bir şekilde eleştiriyorlar. Bunun yanında mama üretim tesisleri kuruyoruz” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme