Karaca, 'Fethiye'de Yaşam' sergisini ziyaret etti

13. Uluslararası Fethiye Festivali kapsamında FEFSAD, fotoğraf sergisi açtı.

  • 625

Fethiye Belediyesi ve 13. Uluslararası Fethiye Festivali komitesi organizasyonu ile FEFSAD tarafından düzenlenen ‘Fethiye’de Yaşam’ isimli sergi vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

 Festival kapsamında 96. Sokakta dernek üyesi 22 fotoğrafçının çektiği 44 fotoğraf sergileniyor. Festivalin ikinci gününde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte FEFSAD 'Fethiye’de Yaşam' sergisini ziyaret etti. 


 Sergilenen fotoğrafları, dernek başkanı Canan Tor ile birlikte tek tek inceleyen Başlan Alim Karaca;  
Büyük bir emek sonucunda Kasım ayından bu yana bütün FESAD üyeleri dahil Fethiye’de ki bütün STK’larla birlikte Fethiye Belediyesi öncülüğünde Festival için çalışmalar yapılıyordu. 1 Mayıs itibarı ile açılışını hep beraber sizlerle birlikte yaptık birbirinden değerli sanatçıları, yazarları, astrologları, akademisyenleri, sanatçıları burada ağırlıyoruz. Fethiye’nin birbirinden güzel koylarında, mahallelerinde, merkezimizde, farklı aktivelerle sanatseverleri bir araya getiriyoruz. Buradaki amacımız barış ve dostluğun kardeşliğin ön temada olduğu bir festival düzenlemek. Aynı zamanda Fethiye’deki kültürümüzü, sanatımızı, bölgemizi tanıtabilmek adına bir fırsat, burada ortak akılla bölgemizde yaşayan bütün değerli insanlarla birlikte bu festivali gerçekleştiriyoruz. 
Bugün yine FESAD ile birlikteyiz birbirinden değerli fotoğraf sanatçısı arkadaşlarımızın sergilerini sizlerle birlikte izliyoruz o kadar ki güzel bir coğrafyada yaşıyoruz ki; Fethiye’nin dünyanın en güzel şehri olduğunu bir kez daha fotoğraflarla birlikte arkadaşlarımız bize gösterdiler. Fethiye’de Yaşam sergisine emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” Dedi.


Desteklerinden dolayı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür eden FEFSAD başkanı Canan Tor; “Derneğimiz 9 yıllık bir dernek ama öncesinde 8 yıl fotoğraf kulübü olarak hizmet verdi,16 yıldır fotoğraf adına sergilere imza atıyoruz. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca bugün sergimizi ziyaret etti verdiği desteklerden dolayı kendisine çok teşekkür ederiz. 13. uluslar arası Fethiye festivali kapsamında FEFSAD olarak ‘Fethiye’de Yaşam’ isimli bir fotoğraf sergimiz oldu. Dernek üyelerimizin ve derneğimizin gençlik kolları üyelerimizin fotoğraflarıyla bu sergiyi gerçekleştirdik.  Katkıda bulunan Fethiye Belediyesi’ne teşekkür ederiz. Halkımızda büyük bir ilgiyle bu sergiyi geziyor, 96.sokakta olmasının da çok büyük bir katkısı var çok fazla turistin ve vatandaşın gezdiği bir sokak burası ilgiyle sergimizi gezdiklerini görüyor ve mutlu oluyoruz” diye konuştu.


Serginin hafta boyunca her gün saat 12.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebileceği bilgisi paylaşıldı.
 

Bakmadan Geçme