Karaca, 'En Kısa Zamanda Hocamızın Mezarını Ziyaret Edeceğim'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın Kumluova belediye başkanlığı zamanında beldeye 32 derslikli ilköğretim okulu ile 18 derslikli çok programlı lise kazandıran Prof. Dr. Ayhan Önder, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmişti. Bu haberi üzüntüyle karşıladığını kaydeden Başkan Karaca, en kısa zamanda merhum Önder'in mezarını ziyaret edeceğini belirterek yakınlarına başsağlığı diledi.

  • 1811
Karaca, 'En Kısa Zamanda Hocamızın Mezarını Ziyaret Edeceğim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Ayhan Önder, 14 Ağustos Çarşamba günü İstanbul’da bulunan Şakirin Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hekimbaşı Mezarlığı’na defnedildi. Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, eğitime yönelik katkılarından dolayı Prof. Dr. Ayhan Önder’e bir kez daha teşekkür etti.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Bu haberi ilk duyduğumda çok üzüldüm. Ayhan hocamız Türkiye’nin yetiştirdiği ender bilim adamlarından birisidir. Ceza hukuku profesörüdür… Kitapları dünyanın birçok hukuk fakültelerinde okutulmaktadır. Kumluova’ya bir ilköğretim okulu ve çok programlı lise kazandırmıştır. Her hafta kendisini ararım. Arife gününden bu yana da kendisini arıyordum. Buradaki avukat arkadaşlarımızdan vefat haberini aldım. Cenazesine katılmayı çok istiyordum fakat 2 saat önce haberim oldu. En kısa zamanda çocuklarımla birlikte mezarını ziyaret edeceğim. Allah’tan rahmet diliyorum, ülkemizin başı sağ olsun” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme