Karaca'dan Zabıta Müdürlüğü'ne Ziyaret

Zabıta Müdürü Sadık Bağlan ve diğer zabıtalar personelleri tarafından karşılanan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, birimi tek tek dolaşarak Zabıta Haftası'nı kutladı.

  • 698
Karaca'dan Zabıta Müdürlüğü'ne Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarete Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli de katılırken,  Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Sadık Bağlan, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkürlerini sunarak, “Başkanımız her daim bizlerle birlikte, onun desteği, halkımıza en iyi şekilde hizmet vermeye gayret ediyoruz. Zabıta gibi 194 yıllık bir teşkilatın mensubu olmaktan gurur duyuyoruz. Fethiye’ye hizmet etmek, güzelleştirmek her kula nasip olmayabilir. Rabbim bizlere nasip etti. 193 yıldır bu teşkilattan birçok insan geldi geçti, bizler de gelip geçiciyiz. Bize düşen ise, işimizi layıkıyla yapabilmektir. Zabıta Haftası, arazide ve büroda emek veren sizlerin haftasıdır” dedi.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise; “Sürekli olarak görevlerinin başında olan Zabıta personellerimizin haftasını kutluyorum. Onlar halkımızın huzuru ve güveni için çalışıyor. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme