Karaca'dan Şehit ve Muharip Gaziler Derneğine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Şehit ve Muharip Gaziler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri'yle kahvaltıda bir araya geldi.

  • 525
Karaca'dan Şehit ve Muharip Gaziler Derneğine Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongrede, geçmiş yıllarda da başkanlık yapan Namık Ünal tekrar seçilmişti. Dernek Başkanı Namık Ünal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, sivil toplum kuruluşlarını zaman zaman ziyaret edeceğini belirtti. Karaca, Başkan Namık Ünal ve yeni seçilmiş yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, yapabilecek çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. 
Fethiye Şehit ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Namık Ünal, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın kendilerine verdiği önemi en iyi hissedenlerden olduklarını belirterek, “Bizler bu vatan için canlarını ortaya koymuş insanlarız. Fethiye’miz için yapılabilecek bize düşen ne varsa, Başkanımıza destek olmaya hazırız. Başkanımız bizden gelen talepleri hemen yerine getiriyor. Bu durumdan çok memnunuz” dedi. Gaziler Gününü kutladığımız bugünlerde derneği ziyaret etmek istedim diyen Karaca; "Şanlı tarihi boyunca tüm zorluklara karşı hür yaşamayı, bağımsızlık ve istiklalini canı pahasına korumayı ilke edinen aziz milletimiz, bu uğurda şehit ve gazi olmayı büyük bir onur ve gurur kaynağı saymış, bu fedakârlığın karşılığında girdiği her mücadeleden zaferle çıkmıştır. Bugün, kahraman gazilerimize vefa duygularımızı ifade etmek için önemli bir fırsattır. Ülkemizin her karış toprağına kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, vatanını ve kutsal saydığı değerleri korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir" ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme