Karaca Çin Heyeti İle Yemekte

20. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali için Fethiye'ye gelen Çin Halk Cumhuriyeti heyeti onuruna Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yemek verdi.

  • 913
Karaca Çin Heyeti İle Yemekte
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yemeğe Çin Halk Cumhuriyeti Guizho Eyaleti Guiyan Şehri Spor Genel Müdürü Wu Tao ve beraberinde bir heyet katıldı. Ölüdeniz Belcekız Otelde gerçekleştirilen yemek sohbet şeklinde geçerken, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca davetlilerine katılan Çin heyetine teşekkür ederek, “uluslararası paraşüt festivalinin önümüzdeki yıllarda çok daha kapsamlı ve dünya genelinde yapılması için çalışacağız. Bu sayede turizm sezonun uzatılmasına katkı sağlamış olacağız. Çin Halk Cumhuriyet’i ile ilişkilerimizi daha da sıklaştırarak, bölgemizi tercih edilen destinasyon haline getireceğiz. Sizler bizlerin misafirisiniz, Fethiye’yi eviniz gibi görün.”dedi.
Çin Halk Cumhuriyeti Guizho Eyaleti Guiyan Şehri Spor Genel Müdürü Wu Tao, “Fethiye Belediyesi tarafından bu yıl 20’incisi gerçekleştirilen Uluslararası Fethiye-Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali’ne katılmak ve katkı sağlamak için buradayız. Burada gördüğümüz deneyimleri kendi bölgemizde değerlendirerek, buradaki başarıları tekrarlamak istiyoruz. Fethiye her anlamıyla güzel bir kent ve bizim olduğumuz bölgeyi anımsatan bir coğrafi yapısı var. ” dedi. Gecede Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından Çinli heyete çeşitli hediyeler verilirken, Çin Halk Cumhuriyeti Guizho Eyaleti Guiyan Şehri Spor Genel Müdürü Wu Tao da Karaca ve Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli’ye hediye takdim etti.   
 

Bakmadan Geçme