Karaca basın çalışanları ile buluştu

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Çalışan Gazeteciler Günü'nde Fethiye'de görev yapan basın mensupları ile buluştu. Karaca basın çalışanları ile keyifli sohbet eşliğinde yemek yedi.

  • 689
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Karaca basın çalışanları ile buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Fethiye’de görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.. Akşam yemeğinde bir araya gelen basın çalışanları yemek yiyerek keyifli vakit geçirdiler. ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun’’ diyen Karaca basın çalışanları ile sohbet eşliğinde yemek yedi. 
Yemekte konuşma yapan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “Şuan itibariyle almış olduğumuz verilere göre önümüzdeki yıllarda turizmin rekor kıracağını düşünüyoruz. Rezervasyonlar geçtiğimiz yıllara göre rekor bir şekilde artış gösteriyor. Umarım hem sizler için hem de bizler için 2022 yılı çok daha iyi olur. Bizler ve sizler zor şartlar altında çalışıyorsunuz. Özellikle bir yıllık dönem içerisinde büyük sıkıntılar çekildi. Belediyemizin gelirlerini istediğimiz şekilde arttıramadık. Sizler de görevinizi rahat bir şekilde yapamadınız. Bunların hepsi geride kalacak. Bizler Fethiye Belediyesi olarak sizlerle çalışmaya devam edeceğiz. Sizler adına da katkı sağlamaya çalışacağız” dedi.
“ BEL ALTI SİYASET YAPILIYOR. ÇOK KİRLİ SİYASET YAPILIYOR”
Basın mensupları hakkında ki görüşlerini de açıklayan Karaca “Bu süreç içerisinde burada gördüğüm arkadaşların bize karşı iyi niyetli yaklaştıklarını gördüm. İyi niyetli yaklaşmayan birçok gazetecinin de şuanda aramızda olmadığını sizler de görüyorsunuz. Üç yıllık süreç içerisinde yalan ve dedikoduyla bizi karalamaya çalıştıklarını sizler de gördünüz. Fethiye’de çok kirli oyunlar oynanıyor. Bel altı siyaset yapılıyor. Çok kirli siyaset yapılıyor. Bu kirli siyaseti yapan da şu beş parmaktan fazla değildir. Bizler daha önce de söz verdiğimiz gibi bu bölgede ter temiz bir siyaset yapacağız. Elimizde ki belgeleri ortaya koyduğumuz zaman o kirli siyaseti yapanlar Fethiye sokaklarında gezecek halleri kalmaz. Bu kadar iddialı konuşuyorum” diye konuştu.
“BELEDİYENİN İÇERİSİNDE TEMİZ ELLER OPERASYONU GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”
Fakat bizler tertemiz yürümeye devam edeceğiz diyerek sözlerine devam eden Karaca “Sizlerden bu süreç içerisinde benimle ve belediyemle ilgili ne duyuyorsanız gelin karşılıklı istişare edelim. Ben sizi aydınlatamadığım taktirde manşet manşet her şeyi yazabilirsiniz. Sizlerden ricam şudur bir, bir buçuk yıllık süreçte yaşadığımız üç tane olay var. Sizler beni aradınız biz belediyenin içerisinde temiz eller operasyonu gerçekleştiriyoruz. Göreve geldiğimizde personele görevinizi yapacaksınız akçeli işlere karışmayacaksınız demiştik. Bunlara karışanlara asla müsamaha göstermiyoruz. Birçok belediye çalışanıyla yollarımızı ayırdık. En son zabıta da gerçekleştirdiğimiz operasyonun nasıl olduğunu biliyorsunuz. Kimlerin bu operasyonu yaptığını, bu operasyonun içerisinde kimlerin olduğunu bilmeyenlere ifade ettik ve yazılarını o yönde yazdılar. Sizlerin zor şartlar altında yürüdüğünüzü biliyorum” diye konuştu.
“TEMİZ SİYASET YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Siyasete 1988 yılında Nurettin Sözen döneminde İstanbul’da  başladığını ifade eden Karaca “Kumluova Belediye Başkanlığı sonrasında Fethiye Belediye Başkanlığı’nda görevimizi sürdürüyoruz. 2019 yılında adaylık sürecim boyunca birçok arkadaş bizim seçim kampanyalarımızı takip etti. Kimseye çamur atmadık. Gittiğimiz yerlerde diğer adayları da ön plana çıkartarak temiz siyaset yapmaya devam edeceğiz. 41 mahallede yapmış olduğumuz seçimlerde bunu ifade etmiştik. Bizden önce 2014 Büyükşehir Yasası ile birlikte 2019’a kadar İlçe ve Büyükşehir Belediyesi’nin bölgemizde yapmış olduğu hizmetin iki katını yapacağımıza söz vermiştik. Bizler kalan süreç içerisinde sizlerin karşısına belgelerimiz ile çıkacağız. Halkımızın karşısına da belgelerle çıkacağız. İki katının daha fazlasında hizmet yapıldığını hepinize ispatlayacağız” dedi.
“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE BÖLGEMİZDE CİDDİ YATIRIMLAR YAPIYORUZ”
Fethiye’de devam eden altyapı çalışmaları hakkında da konuşan Karaca “Dikkat ederseniz Fethiye’nin her yerinde altyapı çalışmaları var. Bunlar uyumlu iki belediye ile yapılan çalışmalardır. Büyükşehir Belediyesi ile bölgemizde ciddi yatırımlar yapıyoruz. Bölgemizin temel sorunlarını çözerek bu şehrin geleceğini hazırlayacağız” dedi.
“HALKI SOYMAYA ÇALIŞAN KİM OLURSA OLSUN BUNLARLA BİZİM MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”
Bu süreç içerisinde sıkıntılı olaylar da yaşadıklarını söyleyen Karaca “En son yaşadığımız olayı sizler de biliyorsunuz. Bu olay bir günlük olay değil. Tam sekiz ay boyunca bizleri tahrik eden insanlar ve geçmişlerini araştırdığınız zaman savcılıktan çıkartarak kimler olduğunu öğrenebilirsiniz. Bizim halk ile kavgamız olmaz. Halkı soymaya çalışan kim olursa olsun bunlarla bizim mücadelemiz devam edecek. Bedel öderim fakat bugüne kadar kimseye eğilmedim eğilmeyeceğim. Sizlerden tek ricam çıkmış olduğunuz bu yolda temiz yürüyün. Asla kaleminizi satmayın. Yıllardır temiz yürümeye devam eden gazeteci arkadaşlarım var onlara da teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte sık sık sizlerle beraber olmak dileğiyle. Bütün imkânlarımızı sizlere sunmaya devam edeceğiz. Eğlenceniz bol olsun. Gününüz kutlu olsun” dedi.
 

Karaca basın çalışanları ile buluştu
Karaca basın çalışanları ile buluştu
Karaca basın çalışanları ile buluştu
Karaca basın çalışanları ile buluştu
Karaca basın çalışanları ile buluştu
Karaca basın çalışanları ile buluştu
Karaca basın çalışanları ile buluştu
Karaca basın çalışanları ile buluştu

Bakmadan Geçme