KAPİZ VE YÖNETİMİNDEN TAKIMA TAM DESTEK

20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya'da 2. Lig'e Yükselme maçları oynayacak olan 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Muğlaspor çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Takımın son yaptığı antrenmanı ziyaret eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz ve yönetim kurulu takıma tatlı ziyafeti çekti.

  • 880
KAPİZ VE YÖNETİMİNDEN TAKIMA TAM DESTEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya’da 2. Lig’e Yükselme maçları oynayacak olan 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Muğlaspor çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Takımın son yaptığı antrenmanı ziyaret eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz ve yönetim kurulu takıma tatlı ziyafeti çekti.
3. Lig 3. Grup’ta ligi 5. Sırada tamamlayan ve Play Off oynamaya hak kazanan Muğlaspor çalışmalarını sürdürüyor. 20-28 Temmuz tarihleri arası Antalya’da yapılacak olan 2. Lig’e Yükselme maçları öncesi hazırlıklarına Ortaköy Tesislerinde devam eden Muğlaspor’da son yapılan antrenmana Kulüp Başkanı Erol Kapiz, Eski Mali Asbaşkan Menaf Kıyanç ve  yönetim kurulu konuk oldu.
Teknik kadro ve futbolcularla gurur duyduklarını ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz, ‘Ülke olarak çok zorlu süreçten geçiyoruz. Bu zorlu süreçte bizlere böylesine güzel bir mutluluğu yaşatan teknik kadro ve futbolcularımızı kutluyor ve tüm Muğla adına çok teşekkür ediyorum. Biz sezon başına Muğlalılara Play Off oynamak istiyoruz demiştik. 14 yıl sonra ayağımıza kadar gelen 2. Lig şansını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. 2. Lig’e giden bu zorlu yolda ilimizdeki herkesten destek bekliyoruz. Bu heyecana sadece yönetim, teknik kadro ve futbolcuların değil tüm Muğla’nın ortak olmasını istiyoruz. Play Off maçlarına sizleri en iyi şekilde gönderebilmek için tüm yönetim kurulumuzla birlikte günlerdir il genelinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Tüm Muğla olarak bir bütün haline geldiğimiz takdirde başaramayacağız iş yok’ diye konuştu. 
Başkan Kapiz ve yönetim kuruluna ziyaretleri ve destekleri için teşekkür eden Teknik Direktör Hasan Şermet’te, ‘Muğla şehri bu futbolcularla ne kadar gurur duysa azdır. Tüm Muğla’nın bu konuda birlik olduğunu bizlere hissetmenizi istiyoruz. Tüm Muğla birlik beraberlik içinde bizlere itici güç olsun yeter. İki maç sonunda 2. Lig’e çıkma şansını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz’ dedi. 
Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Erol Kapiz ve yönetim kurulu takıma tatlı ziyafeti çekti.
 

Bakmadan Geçme